FETÖ/PDY Operasyonu

FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında 4 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

1 şüpheli çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı,

2 şüpheli savcılık talimatıyla serbest bırakıldı,

1 şüpheli ise adli kontrol ve yurtdışı yasağı şartıyla serbest kaldı.

DEAŞ Soruşturması

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturmada 2 şüpheli yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakılan şahıslar, gerekli idari işlemler için Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Aranan Suçlulara Operasyon

Ekipler Büro Amirliği ve Risk Analiz Büro Amirliği tarafından yapılan çalışmalarda; uyuşturucu ticareti, tehdit, kayıp şahıs, hırsızlık ve hükümlü-tutuklunun kaçması gibi suçlardan aranan toplam 6 kişi yakalanarak ilgili birimlere teslim edildi.

“Mücadelemiz Kararlılıkla Sürecek”

İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, terör örgütleriyle mücadelenin hukuk devleti ilkeleri çerçevesinde ve insan haklarına saygılı bir anlayışla sürdürüldüğü vurgulanarak, “Halkımızın huzuru ve devletimizin selameti için her türlü terör olayını önlemeye yönelik çalışmalarımız kararlılıkla devam etmektedir” denildi.