KAYSERİ’DE KAYIP ÇOCUK BULUNDU! EMNİYETTEN HIZLI MÜDAHALE
KGYS Kameraları ve Saha Takibi Sonuç Verdi
Kayseri’nin Talas ilçesinde 10.02.2026 günü ikametinden ayrılan ve ailesi tarafından kayıp başvurusunda bulunulan B.B. (2011) isimli çocuğun bulunmasına yönelik başlatılan çalışmalar sonuç verdi.
Melikgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri tarafından yürütülen geniş çaplı araştırma kapsamında, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameraları detaylı şekilde incelendi ve sahada titiz bir takip gerçekleştirildi.
Sanayi Mahallesi’nde Sağ Salim Bulundu
Yapılan çalışmalar neticesinde kayıp çocuk, Sanayi Mahallesi 6010. Sokak üzerinde ekipler tarafından sağ salim bulundu.
Kayıp olduğu süre boyunca herhangi bir zarar görmediği belirlenen çocuk, ailesine teslim edilmek üzere Çocuk Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.
“Çocuklarımız İçin Görevimizin Başındayız”
Emniyet yetkilileri, geleceğin teminatı olan çocukların güvenliği için çalışmaların aralıksız sürdüğünü vurguladı.
Kayseri’de bir aile daha derin bir nefes aldı
