Kayseri'de Cezaevi Firarisi Kıskıvrak Yakalandı! 10 Yıl 11 Ay Hapis Cezası Vardı
Asayiş Ekiplerinden Firariye Geçit Yok

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında önemli bir operasyona imza atıldı.

30 Haziran 2026 tarihinde gerçekleştirilen operasyon neticesinde, hakkında "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma", "Hırsızlık" ve "6136 Sayılı Kanuna Muhalefet" suçlarından toplam 10 yıl 11 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan cezaevi firarisi Ş.K., saklandığı adreste yakalandı.

Cezaevine Teslim Edildi

Polis ekiplerince gözaltına alınan hükümlü, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından cezaevine teslim edildi.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, halkın huzur ve güvenliğini bozmaya çalışan şahıslara yönelik çalışmaların aralıksız ve kararlılıkla sürdürüleceğini belirtti.