Kayseri’de Aranan Hükümlülere Büyük Darbe: 3 Firari Cezaevine Gönderildi

Kayseri’de güvenlik güçleri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında önemli bir başarıya daha imza attı.

07 Ocak 2026 günü Asayiş Şube Müdürlüğü Güven Timleri, Kocasinan ve Pınarbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince il genelinde gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda, haklarında kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 3 şahıs yakalandı.

Ağır Suçlar, Ağır Cezalar

Yapılan çalışmalarda;

Konutta Birden Fazla Kişi ile Birlikte Yağma suçundan 20 yıl 6 ay 20 gün hapis cezası bulunan N.G. (1986 – Tarsus),

Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması ve Hırsızlık suçlarından 19 yıl 3 ay 20 gün hapis cezası bulunan ve kovalamaca sonucu yakalanan A.T. (2003),

Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma suçundan 13 yıl 16 ay 15 gün hapis cezası bulunan K.K. (1994 – Osmaniye)

olmak üzere toplam 3 aranan şahıs, saklandıkları adreslerde ve yapılan uygulamalarda yakalanarak cezaevine teslim edildi.

Emniyet yetkilileri, halkın huzur ve güvenliğini bozmaya çalışan şahıslarla mücadelenin aralıksız ve kararlılıkla süreceğini vurguladı.