Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’ten Polis Haftası mesajı
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, 10 Nisan Polis Haftası ve Türk Polis Teşkilatı’nın 181’inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Vali Çiçek mesajında, köklü geçmişiyle gurur duyulan Türk Polis Teşkilatı’nın, kurulduğu günden bu yana milletin huzur ve güvenliğini sağlamak adına büyük bir özveriyle görev yaptığını vurguladı.
Polislerin hukukun üstünlüğünü esas alarak, insan haklarına saygılı, fedakâr ve kararlı bir şekilde görevlerini sürdürdüğünü ifade eden Çiçek, “Gece gündüz demeden görevlerini yerine getiren, gerektiğinde canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen kahraman polislerimiz, toplumumuzun huzurunun en büyük teminatıdır” dedi.
Suç ve suçlularla mücadelede gösterilen azim, modern gelişmelere uyum ve yüksek görev bilinciyle teşkilatın milletin gurur kaynağı olmaya devam ettiğini belirten Çiçek, mesajında şehit polisleri de unutmadı.
Vali Çiçek, görevleri başında şehit düşen polisleri rahmetle andığını, gazilere minnet ve şükranlarını sunduğunu ifade ederek, görev başındaki tüm emniyet mensuplarına sağlık, başarı ve kolaylıklar diledi.

