“ŞANLI BAYRAĞA ALÇAK SALDIRI: DEVLET HESABINI SORAR!”
Kayseri Mobilyacılar Odası Başkanı Ercan Sarıkaya’dan SDG-YPG’ye Sert Tepki
Kayseri Mobilyacılar Odası ve Erciyes KSS–Mobilyakent Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Sarıkaya, Nusaybin–Kamışlı sınır hattında, Suriye tarafında terör örgütü SDG-YPG yandaşları tarafından Türk Bayrağı’na yapılan hain saldırıyı sert sözlerle lanetledi.
Başkan Sarıkaya, yaptığı açıklamada, şanlı Türk Bayrağı’na yönelik gerçekleştirilen bu provokasyonun asla karşılıksız kalmayacağını vurgulayarak, devletin bu saldırının hesabını soracak irade ve kararlılığa sahip olduğunu ifade etti.
“Bayrak Şehitlerimizin Emanetidir”
Türk Bayrağı’nın milletimizin bağımsızlığının, birlik ve beraberliğinin kutsal sembolü olduğunu belirten Sarıkaya,
“Bu topraklar uğruna can veren şehitlerimizin bizlere emanet ettiği bayrağımıza yapılan her saldırı, milletimizin ortak değerlerine, tarihine ve onuruna yöneltilmiş alçak bir provokasyondur” dedi.
Türkiye Yüzyılı Vurgusu
Yapılan saldırının, milletin Türkiye Yüzyılı yürüyüşüne sahip çıkması gerektiğini bir kez daha ortaya koyduğunu ifade eden Sarıkaya, toplumun tüm kesimlerinin birlik içinde hareket etmesinin önemine dikkat çekti.
Sanayicilerden Net Mesaj
Kayseri OSB’de üretim yapan, istihdam sağlayan ve ihracatla ülke ekonomisine katkı sunan sanayiciler adına konuşan Sarıkaya,
“Bizler demokrasinin, milli değerlerin ve toplumsal barışın yanındayız. Milletimizin ortak değerlerine yönelik hain saldırılar bertaraf edilecek ve asla amacına ulaşamayacaktır” ifadelerini kullandı.
“Devlet Kudretlidir”
Sarıkaya, açıklamasının sonunda Yüce Türk Devleti’nin, bu menfur saldırının faillerini en kısa sürede tespit ederek hukuk önünde gereken cezayı verecek kudrete sahip olduğunu vurguladı.
Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM
