MARAŞ’TAN YARDIM ÇIĞLIKLARI YÜKSELİYÜR: YAKINIM EŞİ VE KIZLARI İLE YIKILAN BİNANIN ALTINDA LÜTFEN YARDIM EDİN!

Merkezi Kahramanmaraş'ta 7.6 ve 7.7 şiddetinde meydana gelen  3.120 kişinin hayıtını kaybettiği  20 bin  145 kişinin yaralandığı ve yüzyılın en büyük depremi olarak adlandıran felaket ile ilgili yardım çığlıkları devam ediyor.

Yakınlarının enkaz altında kaldığını kendilerinden haber alamadıklarını belirten aile fertleri bir an önce yardım gelmesini istiyor. 



Kahramanmaraş'ta Murat Atçı, yakınlarının enkaz altında bulunduğunu belirterek yardım çağrısı yapıyor..

Ülkü Sezer ve Eşi Ahmet Sezer ile ikiz kızları

Kahraman Maraş Mahallesi Atabey Sitesinde kardeşinin ailesi ile birlikte enkaz altında kaldığını belirten  Murat Atçı, Kahramanmaraş  Batıpark   bulunan ve 35 ailenin yaşadığı  Atabey Konağı’nda bulunan yakını Ülkü Sezer ve Eşi Ahmet Sezer ile ikiz kızları Arya ve Alya'nın şu an enkaz altında bulunduğunu söyledi.

 Gülce Tabur ve ailesi

Murat Atçı yine ayrıca, Piazza AVM yanı Ebrar sitesi enkaz altında kalan insanlar olduğunu burada da yakınları  Gülce Tabur ve ailesinin bulunduğunu kaydetti.  Atçı, 3 bloklu site yardım beklendiğini tekrarladı  AFAD yetkililerine seslenerek biran önce bu bölgeye yardım beklediklerini söyledi. 

Nahit Oytun Yücel ve ailesi

Kahramanmaraş'ta yakınlarından haber alamayan Murat Atçı bu iki ailenin yanısıra Nfk Karşısı A101 yanında bulunan bina enkazı altında da  Nahit Oytun Yücel ve ailesinin bulunduğunu bu enkazda da yardım beklendiğini söyledi. 

 İlgilere ulaşmak için büyük bir çaba sarfeden Murat Atçı  yakını  Ülkü Sezer Ahmet Sezer ile ikiz kızlarının  bir an önce enkaz altından çıkartılmasını istiyor. Murat  Atçı enkazın olduğu binaya henüz hiç bir yardım ekibinin de gelmediğini belirtiyor.

Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM