RÜ HUKUK FAKÜLTESİ'NDEN YİNE DİKKAT ÇEKEN BİR PANEL! 

Erciyes Üniversitesi Hukuk Fakültesi tarafından yine dikkat çeken bir panel düzenlendi.

23 Mayıs'ta saat 14.00'te  gerçekleştirilecek olan "Uluslararası Örgütler Hukuku ve Gündelik Hayatımıza Yansımaları" konusu ele alınacak. Panel Erciyes Üniversitesi  İletişim Fakültesi Nurcan Çetinsaya Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek.




Panele Adalet Bakanlığı Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Genel Müdür Yardımcısı ve aslen Kayserili olan Dr. Ahmet Ulutaş konuşmacı olarak katılacak Ulutaş  hukuk fakültesi öğrencilerine uluslararası örgütler hakkında önemli bilgiler de aktaracak. 



ERÜ Hukuk Fakültesi Dekan Yarıdımcısı Akkaş panel ile ilgili bilgi verdi. Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Ahmet Hulusi Akkaş konuya ilişkin şu açıklamalarda bulundu:

"Gerek ülkemiz coğrafyasında gerekse de dünyada son yıllarda yaşanan gelişmeler uluslararası örgütlerin anlaşılmasını bir zaruret haline getirmiştir. Uzun yıllar İsviçre’nin Lozan kentinde görev yürüten Ulutaş yapacağı bu sunum ile hukuk fakültesi öğrencilerinin konu hakkında bilgi sahibi olmalarına yardımcı olacaktır. Vereceği değerli bilgilerden dolayı sayın Ulutaş’ı şimdiden tebrik ederiz." dedi. 


Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM