CHP KAYSERİ’DE YENİ DÖNEM! İL BAŞKANLIĞINA UFUK OZAN GÖZBAŞI SEÇİLDİ
Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkanlığı görevine Av. Ufuk Ozan Gözbaşı getirildi. Yeni il başkanı, görevi 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde devraldığını açıkladı.

“BU SADECE NÖBET DEĞİŞİMİ DEĞİL”
Saat 10.00’da gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısının ardından açıklama yapan Ufuk Ozan Gözbaşı, görevi büyük bir sorumlulukla devraldığını belirterek şu ifadeleri kullandı:
“Bu değişim sadece bir nöbet değişimi değil, gençliğin enerjisiyle harmanlanmış sarsılmaz bir yeniden doğuş iradesidir.”
“LİYAKAT VE HAKKANİYET ESAS OLACAK”
Yeni dönemde herkese eşit mesafede duran bir yönetim anlayışı sergileyeceklerini ifade eden Gözbaşı, liyakat ve hakkaniyet vurgusu yaptı. Parti tüzüğünü rehber olarak gördüklerini belirten genç başkan, Kayseri’nin her mahallesinde aktif olacaklarını söyledi.
1 MAYIS VURGUSU DİKKAT ÇEKTİ
Göreve başladığı günün 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü olmasının anlamlı olduğunu ifade eden Ufuk Ozan Gözbaşı, emek ve alın teri vurgusu yaptı.
Gözbaşı açıklamasında:
“Şehrimizi hak ettiği vizyona kavuşturmak, umudu ve emeği bu topraklarda yeniden yeşertmek için geliyoruz.” dedi.
“KAYSERİ İÇİN HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”
Açıklamasını birlik ve dayanışma mesajıyla tamamlayan Gözbaşı, gençlik enerjisiyle çalışacaklarını belirterek Kayseri için ortak mücadele çağrısında bulundu.

