Avrupa Kayserili işverenler birliği kurucu Genel Başkanı  ve aynı zamanda Türkiye Kayserililer Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Avrupa Başkanı olan Ali Hızar  Avrupa Kayserili İşverenler Birliği'nin Avrupa yapılanmasının hızla büyüdüğünü söyledi. 

HOLLANDA ŞUBESİ HAZİRAN'DA AÇILIYOR.

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından da dikkat çeken bir paylaşım yapan  Kayserili sevdalısı Ali Hızar,  Avrupa Kayseri İşverenler Birliği'nin Hollanda irtibat bürosunun Haziran ayında açılacağı müjdesini verdi. 

 

Avrupa Kayserili işverenler birliği kurucu Genel Başkanı Birliğin Avrupa yapılanmasının hızla büyüdüğünü güçlü bir konuma gelebilmek için çalışmaların tam gaz devam etitğini söyledi.  Avrupa Kayseriler Birliği irtibat bürolarının ilkini yakın zamanda Kayseri'de açacaklarını kaydeden Ali Hızar şöyle devam etti:


"Güçlü bir birlik için yola çıktık. Avrupa'daki Kayserili işverenleri tek çatı altında topladık güçlerimizi birleştiriyoruz. Kayseri'de ve Avrupa'da önemli projelere önemli yatırımlara imza atacağız. Birliğin daha etkin bir şekilde faaliyet göstermesi için irtibat büroları açacağız. İlki önümüzdeki günlerde Kayseri'de açılacak."

 

KAYSERİ'DEN SONRA AVRUPA'NIN ÖNEMLİ ÜLKELERİNDE İRTİBAT BÜROLARI AÇILACAK

Birlik Başkanı Ali Hızar, Avrupa'da geniş bir yelpazede yapılanmalarını sürdüreceklerini söyledi. Hızar şöyle devam etti:

"Daha sonra Avrupa'nın bir çok ülkesinde irtibat bürolarımız olacak. Avrupa'daki ilk irtibat büromuzu ise Haziran ayında Hollanda'da açıyoruz. Kayseri ve Hollanda için anlaşmalar yapıldı. Kayserililerin en yoğun olduğu bölgede Hollanda'da irtibat büromuz olacak. İrtdibat bürolarını da sıraya koyduk peyder pey açılışlarımız olacak. Hollanda irtibat bürosundan sonra sırasıyla Almanya, Avusturya ve Belçika'da gelecek yıl irtibat bürolarını açmış olacağız. Avrupa Kyaserililer Birliği her geçen gün gücüne güç katarak büyüyor büyümeye de devam ediyor" dedi. 

HOLLANDA İRTİBAT BÜROSUNUN MASRAFLARINI İMDAT KARATAŞ ÜSTLENECEK

Hollanda'da açılacak irtibat bürosunun bütün sorumluluğunu maddi manevi iş insanı İmdat Karataş üstlenecek

Haziran ayında Hollanda'da faaliyete geçecek olan Avrupa Kayserililer Birliği irtibat bürosun adresi ise şöyle: PF Security B.V. Kerkeplaat 9 3313 LC Dordrecht

Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM 

aa