MHP Önceki dönem MKYK üyesi ve aynı zamanda iş insanı olan Korkmazlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Korkmaz, Miraç Kandili  nedeniyle bir mesaj yayınladı  Korkmaz,  mesajında: Miraç gecesinin bereketini ve güzelliğini ömrümüze yayalım" dedi.
 

Ali Korkmaz,  Miraç Kandili idrak edecek olmanın huzur ve mutluluğu içerisinde olduklarını söyledi. Ali Korkmaz mesajında şu ifadelere yer verdi:

 “Peygamber Efendimiz’in (S.A.V), hiçbir kulun ulaşamayacağı manevi âlemlere ulaştığı ve her yıl Miraç Kandili olarak idrak ettiğimiz bu gecenin, insani değerlerin yükselişine vesile olmasını temenni ediyorum  Bu gece Cenab-ı Allah, Hazreti Muhammed(S.A.V.)'e insanın yaşama hakkını, şeref ve haysiyetini korumayı, toplumun huzur ve güvenini sağlamayı amaçlayan on iki emir vahyetti. Miracın bir diğer hediyesi ise “Âmenerrasulü” diye başlayan Bakara suresinin son iki ayeti oldu. Bizler de Miraç Kandili’nin gündüzü ve gecesini bu şuurla dolu dolu geçirerek, Miraç gecesinin bereketini ve güzelliğini ömrümüze yayalım inşallah” ifadelerini kullandı.