AGROFERTİL TARIM ZİRAİ İLAÇ TOHUM VE GÜBRE KISMINDA BÖLGE BAYİLERİNE CAZİP FİYATLI ÜRÜNLER SUNUYOR
Agrofertil Tarım ve Hayvancılık Danışmanlık Limited Şirketi, Zirai İlaç tohum ve gübre kısmında bölge bayilerine fiyat performans konusunda en cazip ürünleri sunuyor.
Agrofertil Tarım ve Hayvancılık Danışmanlık Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Arslan kaliteli topraklar için gerekli olan zirai donanımları anlattı.
Tarım ilaçları gübre ve tohum sektöründe İç Anadolu Bölgesinde 3 yıllır faaliyet gösterdiklerini ve alanında sektörel bazda söz sahibi olduklarını kaydeden firma yetkilisi Erkan Arslan Agrofertil faaliyet alanları ve yaptıkları iş sahası ile ilgili haber merkezimize şu bilgileri paylaştı:
"BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZ FİRMA ÜRÜNLERİNDE CAZİP FİYAT UYGULAMASI"
Erkan Arslan, firmalarının kuruluşundan bu yana daha kaliteli tarım ve daha organik bir yaşam için çalıştıklarını söyledi. Amaçlarının cazip fiyat uygulaması olduğunu kaydetti.
Erkan Arslan: firma ile ilgili şunları söyledi
"AGROFERTİL firması, Türkiye’nin en büyük bölgesi ve tarımın kalbi olarak nitelendirilen Konya’da 2021 yılında kurulmuştur.
Yenilikçi, teknolojik ve sürdürülebilir yaklaşımları sayesinde 1 yıl gibi kısa bir sürede çiftçilerin beğenisini kazanmış ve pazar payını genişletmeye başlamıştır. AGROFERTİL olarak arazilerimizde denemediğimiz, uygulamasını yapmadığımız hiçbir ürünü çiftçilerimize önermiyoruz ve satmıyoruz. Sahada Ziraat Mühendisi ekip arkadaşlarımızla çiftçilerimizin arazilerine kadar teknik destek vererek, yerinde ve zamanında doğru uygulamaları yapıyoruz.
2022 yılı itibari ile yerli ve ithal grup ürünlerde İç Anadolu Bölgesi Distribütörlükleri anlaşmaları yaparak bayi ağınıda genişletmeye başlamıştır. 21. yüzyıl teknolojisine ayak uydurarak tarımdaki teknolojiden sonuna kadar faydalanıp birim alanından alınan verimi artırmayı hedefliyoruz."
Firma ortaklarından Selçuk Pamukçu'da faaliyet alanları hakkında bilgiler verdi:
Agrofertil Tarım ve Hayvancılık Danışmanlık Limited Şirketi ortaklarından Selçuk Pamukçu'da firma faaliyetleri konusunda bilgiler aktardı. Kaliteli topraklar için yola çıktıklarını söyledi. Pamukçu, "Kaliteli Topraklar İçin diyerek yola çıkan bir firmayız. Üreticileri maksimum verime minimum maliyet ile ulaştıran firmayız. Bitki besleme ve bitki sağlığını teknolojik ürünlerle destekleyen firmayız." dedi.
Firma ortaklarından Ziraat Mühendisi Alperen Duran da Faaliyet alanları hakkında da açıklayıcı bilgiler verdi.
Ziraat Mühendisi Alperen Duran, "Sadece tohum satmıyoruz.Sadece gübre satmıyoruz. Sadece ilaç satmıyoruz. Klasik ürünler kullanmıyoruz. Bitki besleme ve bitki koruma programları yapıyoruz" dedi.
Alperen Duran ayrıca, şunları söyledi. "Zirai İlaç, tohum ve gübre kısmında bölge bayilerimize fiyat performans konusunda en cazip ürünleri sunmak için gayret gösteriyoruz"
Firma ortaklarından Ziraat Mühendisi Muammer Işık ta firma faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.
Ziraat Mühendisi Muammer Işık şöyle devam etti:
"Bitki besleme ve bitki koruma programları yapıyoruz. Bitkiler için kritik dönem besleme/ilaçlama işlemlerinde gelişen teknolojileri de kullanıyoruz. Ayrıca, Bölge bayilerimizin zirai ilaç gübre ve tohum gruplarının temin edilmesini ve ürünlerimizin en kısa sürede ulaşımlarını sağlanması için gayret gösteriyoruz. Ayrıca çiftçilerimizin sorunlarını bayilerimiz aracılığı ile en kısa sürede çözüme kavuşturuyoruz"
FİRMA WEB SAYFASI: https://agrofertiltarim.com/iletisim/
AGROFERTİL FİRMA İLETİŞİM BİLGİLERİ İSE ŞÖYLE:
Adres: Tatlıcak Mahallesi Turanoğlu Sokak No: 25-G Karatay / KONYA
Telefon: 05319550344 / 0332 502 51 54
Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM