• Reklam

GÖNÜLLÜ KURULUŞLAR İNSAN VAKFINDA TOPLNDILAR

Gönüllü Kültür Kuruluşlarının istişare toplantısı 2 Nisan Cumartesi Günü Ramazan ayının başlaması sebebiyle 26 Mart Cumartesi günü insan Vakfında yapıldı.

GÖNÜLLÜ KURULUŞLAR İNSAN VAKFINDA TOPLNDILAR
28 Mart 2022 - 14:09
İnsan Vakfı'nın kız yurdunda yapılan toplantıya, çok sayıda üye kuruluş temsilcisi katıldı.  Toplantının açılışında bir konuşma yapan Vakıf temsilcisi M. Soner Beşparmak Vakıfların kuruluş amacı, faaliyetleri, şubeleri hakkında bilgiler verdi. Katılım ve davete icabet için sivil toplum temsilcilerine teşekkür etti.
Gönüllü kültür kuruluşları Başkanı Ahmet Taş’ta programın başında yaptığı konuşmada, Rusya Ukrayna arasında bir ayı dolduran kanlı Savaş, Gıda ürünlerindeki aşırı fiyat artışı, Büyük Birlik Partisi kurucusu Muhsin Yazıcıoğlu'nun şehadet yıl dönümü programları, Adana polisinin Furkan Vakfı üyelerine uyguladığı Orantısız müdahale, Kayseri'de yapılan Nevruz etkinlikleri, Şeker ,yağ , et ve süt ürünlerine yapılan fahiş zamlar, Kızılay, Yazarlar birliği Kayseri Şubesi  ve Kayseri Suriye’liler Ensar Derneği'nin genel kurulları hakkında bilgiler verdi.
Programın sonraki bölümünde Miraç Kültür Merkezi sözcüsü Yılmaz Altınöz, ahlaki, ailevi çöküntü hakkında bilgiler verdi, kaygılarını dile getirdi. Daha sonra söz alan Verenel, Ribat İnsani Yardım, İyilikder, Fakir ve Muhtaçlara yardım derneği ve İDDEF insani yardım kurumları temsilcileri, Ramazan ayında yurt içi ve yurt dışında yapacakları yardım çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.
Gönüllü Kültür Kuruluşları Başkan Taş, program sonunda ev sahipliği için İnsan Vakfı'na, katılım için üye kurumların temsilcilerine teşekkür etti, Ramazanları tebrik etti başarılar diledi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum