• Reklam

ESAT BAŞKAN SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMINDA EKREM İMAMOĞLU'NA GÖNDERME YAPTI: BU GÖRÜNTÜLER BALIK YEMEYE GİDERKEN DEĞİL!

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk sosyal medya hesabından çok dikkat konuşulacak bir paylaşımda bulundu Başkan Öztürk, yaptığı paylaşımda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na gönderme yaptı.

ESAT BAŞKAN SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMINDA EKREM İMAMOĞLU'NA GÖNDERME YAPTI: BU GÖRÜNTÜLER BALIK YEMEYE GİDERKEN DEĞİL!
27 Ocak 2022 - 10:45 - Güncelleme: 27 Ocak 2022 - 11:02
Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk sosyal medya hesabından çok dikkat konuşulacak bir paylaşımda bulundu  Başkan Öztürk, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Emrem İmamoğlu'na gönderme yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: " Balık yemeye giderken değil Taşhan Mahallemizde yolların durumunu görmek için giderken yolda kaldık  yine bizimkiler kurtardı iyiki varlar." dedi.

Yurt genelinde etkili olan kar yağışı özellikle İstanbul'da hayatı felç etmeşti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri ise karla mücadele konusunda adeta sınıfta kalmış ve vatandaşlar büyük mağduriyet yaşamıştı. İstanbul'da vatandaşların kar nedeniyle büyük sıkıntılar yaşadığı anlarda ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu' bir balıkçı rettoranında Birleşik Krallık Ankara Büyükelçisi Dominick Chilcott ile yemekte bir araya geldiği ortaya çıkmıştı. 



İşte İstanbulluların kar nedeniyle büyük çileler çektiği esnada başkan İmamoğlu'nun balık restoranında yemek keyfi yapması bir çok haber kanalında büyük eleştirilere neden olmuştu. 

İşte Yahyalı Belediye Başkanı Esat  Öztürk bu duruma gönderme yaparak çok konuşulacak bir paylaşımda bulundu: 
İşte Esat Öztürk'ün o paylaşımı:




Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum