• Reklam
Reklam
Reklam

BÜYÜKKILIÇ: "TALAS'A 13.3 MİLYON TL'LİK ALTYAPI YATIRIMI YAPTIK"

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü’nce Talas ilçesine 13 Milyon 389 Bin TL değerinde altyapı yatırımı gerçekleştirdiklerini belirterek, yapılan yatırımlar ile Talas’ın altyapısını daha da güçlendirdiklerini söyledi.

BÜYÜKKILIÇ: "TALAS'A 13.3 MİLYON TL'LİK ALTYAPI YATIRIMI YAPTIK"
27 Ocak 2022 - 11:53
Kent merkezi ile ilçelerin altyapı ihtiyacını karşılayabilmek adına 2021 yılında da önemli projelere imza atan KASKİ Genel Müdürlüğü, ilçeleri adeta şantiyeye çevirdi.

KASKİ, nüfus yoğunluğunun her geçen gün arttığı Talas ilçesinde sorunsuz altyapı hedefi ile önce ihtiyaç önceliklerini belirledi, sonrasında önemli projeleri hayata geçirdi.

İlçede 5 milyon 122 Bin 259 TL maliyet ile 18 bin 317 metre içme suyu şebeke hattı, 6 milyon 380 Bin 890 TL maliyet ile 14 bin 566 metre kanalizasyon şebeke hattı imalatı gerçekleştirildi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Talas ilçesinin her geçen gün büyüdüğünü ve geliştiğini dile getirerek, altyapı ile ilgili her hangi bir sıkıntı yaşanmaması için KASKİ’nin yoğun bir şekilde çalıştığını kaydetti.

Sağlıklı işleyen altyapıların, şehirlerdeki günlük hayatın sorunsuz yaşanmasını sağlayan faktörlerin başında geldiğine dikkat çeken Başkan Büyükkılıç sözlerine şöyle devam etti:

“KASKİ’miz yaşam kaynağımız olan suyu, kaliteli ve kesintisiz şekilde vatandaşlarımıza ulaştırmak, mevcut kaynakları en verimli şekilde kullanarak israfı engellemek, altyapı ihtiyaçlarının eksiksiz olarak karşılanması ve atık suların çevreye zarar vermeden uzaklaştırılması noktasında 7/24 prensibi ile çalışıyor. İnsan sağlığı ile doğrudan ilişkili olan tüm bu faaliyetler titizlikle yapılıyor. Belirli misyon, vizyon ve ilkeleri dikkate alarak hazırlanan projeler sayesinde daha kaliteli hizmet sunmayı hedefliyoruz. Her şey hemşehrilerimizin daha rahat ortamlarda yaşamalarını sağlamak için yapılıyor. Tüm ilçelerimizde olduğu gibi Talas ilçemizde de vatandaşlarımıza en iyi şekilde sorunsuz hizmet ulaştırmak için elimizi taşın altına koyuyoruz. Çok şükür bütçemizin elverdiği ölçüde 2021 yılında önemli projelere imza atıldı. İlçe halkımıza hayırlı olsun.  Yatırımlarımız 2022 yılında da hız kesmeden sürecek.”


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum