• Reklam

DEDECAN KAYSERİ, KEBAP SEVERLERİN UĞRAK MEKANI OLDU!

Kayseri Dedecan'ın kebaplarını çok sevdi. Damak zevkine düşkün Kayserili kebap severler Dedecan'ı tercih etmee başladı. Kayseri'de Melikgazi Hastanesi Başhekimi Mustafa Demirel'in sahibi olduğu Dedecan eşsiz kebap çeşitleri Kayserililerin büyük ilgisini çekiyor.

DEDECAN KAYSERİ, KEBAP SEVERLERİN UĞRAK MEKANI OLDU!
10 Mart 2022 - 12:22 - Güncelleme: 10 Mart 2022 - 12:38
Dedecan'ın g geleneksel lezletleri ciğer, dalak ve yürek kebapları Kayserilileri cezbediyor.
Geçtiğimiz yıl Kayseri'de faaliyete geçen Dedecan,  Şanlıurfa mutfağının zenginliği, derinliği ve yemek kültürünün büyük bir özveri ve disiplin içinde hazırlayan profesyonel ekibimiz, dünyanın vazgeçilmez sofralarından olabilmek için var gücüyle çalışıyor.

Dedecan Kayseri'de eşsiz kebap çeşitleri Kayserililerin beğenisi ile karşılaşıyor.



 İşletme sahibi Mustafa Demirel, Dedecan'ın serüveninin 1989 yılında Urfa'da başladığını,   bu mekanda gelen müşterileri ev sıcaklığında ağırlayabilmek ve bu lezzetleri koruyabilmek adına 2001 yılında Dedecan Ocakbaşı'na dönüştüğünü  ve aynı çizgide ilerlemeye devam ettiğini Kayseri'de de aynı kaliteyi sunduklarını kaydetti.



İşletme sahibi Mustafa Demirel, Dedecan ocak başında maharetli ustaların, annelerimizin tarifleriyle lezletleri zenginleştirme gayreti gösterdiklerini müşteri memnuniyetinin de ön planda tutulduğunu söyledi. Demirel, Kayserililerin mekana olan ilgisinin de hayli sevindirici olduğunu söyledi.   



İşletme sahibi Mustafa Demirel,  Mevlana Mah. Halefhoca Cad. 6076 Sok, 38280 Talas/Kayseri adresinde faaliyet gösteren Dedecan'da Kayseri'nin hemen her kesiminden insanları ağırladıklarını kaydetti.



Haber: AYAKLIGASTE.COM
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum