• Reklam

BÜYÜKKILIÇ: "DEVELİ İLÇEMİZE 9 MİLYON 882 BİN TL'LİK ALTYAPI YATIRIMI YAPIYORUZ"

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü’nce Develi ilçesinde 9 milyon 882 bin TL’lik maliyet ile altyapı yatırımı gerçekleştirildiğini kaydetti.

BÜYÜKKILIÇ: "DEVELİ İLÇEMİZE 9 MİLYON 882 BİN TL'LİK ALTYAPI YATIRIMI YAPIYORUZ"
28 Mart 2024 - 10:53
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, sürekli artan şehir nüfusunun ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik gerçekleştirdiği altyapı çalışmalarını sürdürüyor. İhtiyaç önceliğine göre belirlenen projeler dahilinde ilçelerdeki altyapı KASKİ’nin yaptığı titiz çalışmalarla standartların üzerinde bir yapıya kavuşturuluyor. Bu kapsamda Develi ilçesine bağlı Zile Mahallesi’nde kanalizasyon hatları, foseptik yapısı, doğal arıtma tesisi ve deşarj hattı imalatı gerçekleştiriliyor.

“Tüm İlçelerimizde Altyapımızı Yeniden Revize Ediyoruz”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, daha modern bir altyapı için tüm ilçelerde mevcut yapıları revize ettiklerini belirterek, hedeflerinin daha yaşanabilir ortamlar oluşturmak olduğunu kaydetti.

KASKİ’nin kent merkezi ve ilçelerde içme suyu ve kanalizasyon hizmetlerini aksatmadan yürüttüğünü belirten Başkan Büyükkılıç şunları söyledi:

“Kayseri'yi daha da sağlıklı ve yaşanabilir bir geleceğe taşıyacak yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Develi ilçemize bağlı Zile Mahallesi’nde 9 milyon 882 bin TL (KDV dahil) maliyet ile yeni nesil malzemeler kullanarak kanalizasyon hatları, foseptik yapısı, doğal arıtma tesisi ve deşarj hattı yapımı gerçekleştiriyoruz. Mevcut durumda yerleşim alanının büyümesi nedeni ile yerleşim yeri içerisinde kalan şu anki kullanım şartlarına karşılık veremeyen yerleşim alanında kullanım yoluna taşmakta olan foseptik yapısı bypass edilerek, atık suların tamamı, yapılacak yeni hat ile yerleşim alanı dışına çıkarılacak. Böylelikle vatandaşlarımızın rahatsızlığının giderilmesi ve ayrıca yapılacak olan doğal arıtma tesisi ile birlikte atık suyun çevreye ve doğaya zarar vermeden bertaraf edilmesi sağlanacak. İhtiyaç önceliğine göre tüm ilçelerimizde altyapı ile ilgili çalışmalarımızı aynı hassasiyetle sürdüreceğiz.”

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum