• Reklam

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, FABRİKA ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, şehrin istihdamına katkı sağlayan Organize Sanayi Bölgesi'ndeki firmalarla bir araya gelmeyi sürdürüyor. Dormir Bedding’i ve İtimat Fabrikası’nı ziyaret eden Başkan Büyükkılıç, çalışan personele kolaylıklar diledi.

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, FABRİKA ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
06 Mart 2024 - 14:40
Ticaretin ve endüstrinin merkezi Organize Sanayi Bölgesi’nde üretim yapan firmaları ziyaret etmeye devam eden Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, şehrin ekonomisine yaptıkları katkılar için teşekkür ederek firma yetkilileri ve personeli ziyaret etmeyi sürdürüyor.

Bu kapsamda Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Milletvekili Şaban Çopuroğlu ile birlikte önce şehrin istihdamına katkı sağlayan Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Dormir Bedding’i ziyaret etti. Çalışan personelle bir araya gelen Büyükkılıç ve Çopuroğlu çalışan personele kolaylıklar diledi.

Daha sonra Başkan Büyükkılıç, AK Parti Milletvekilleri Murat Cahid Cıngı ve Sayın Bayar Özsoy, Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ile birlikte İtimat Fabrikası’nı ziyaret ederek, çalışan personelle buluştu.

“Sizlere Layık Olmak İçin Gece Gündüz Demeden Koşturuyoruz”

Başkan Büyükkılıç, burada yaptığı konuşmada Kayseri’deki birlik ve beraberliğin bereketinden bahsederek, “İyi niyetimizle bu şehri geleceğe taşımak adına ve gençlerimize, yavrularımız adına gece gündüz demeden çalışıyoruz” dedi.

Büyükkılıç, konuşmasına şöyle devam etti:

“Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın diye her gün dua ediyoruz. Sizlere layık olmak için gece gündüz demeden koşturuyoruz. Kayseri’miz her manada kendinden olumlu manada anılacak ve her zaman da göğsümüzü gere gere sahipleneceğimiz bir şehir. Onun da biz burada çok şükür memnuniyetini yaşıyoruz. Merkez ve taşrada aynı şekilde eşit derecede çalışmalara devam ediyoruz. Taşramızın da ihya olması çok önemli. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın kaygısıyla hareket eden bir anlayışa sahibiz elhamdülillah. İnsan odaklı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Üretensiniz, alın teri ile kazanansınız. Her birinize sevgiler, saygılar sunuyorum. Sağ olun var olun. Allah’a emanet olun.”

“Belediyecilik Hizmetleri Noktasında Şehrimiz İyi Bir Noktaya Geldi”

Başkan Büyükkılıç, kentte belediyecilik hizmetlerinden bahsederek, Kayseri’de belediyecilik hizmetleri noktasında çok iyi bir yere gelindiğine değindi.

Başkan Büyükkılıç, yatırım ve hizmet vurgusu yaparak, “Şehrimiz iyi bir noktaya geldi. 30 büyükşehir içerisinde Allah’a şükürler olsun yatırıma pay ayıran bir şehirden söz ediyoruz. Bizim en büyük gücümüz elhamdülillah birliğimiz ve beraberliğimiz. Bunun bereketini yaşıyoruz. Çok şükür yatırımdan yatırıma hizmetten hizmete koşuyoruz. Bundan sonra inşallah Mevla’m daha fazlasını yapmayı nasip eylesin. Elbette yapacağımız yatırımlar ile şehrimiz çok farklı konumlara gelecek” şeklinde konuştu.

AK Parti Milletvekili Murat Cahid Cıngı ise “Şehrimizde olan bitenleri takdir eden, bu şehirde yaşayan burada daha iyi şeyleri görmek isteyen gayret eden insanlarsınız” dedi.

AK Parti Milletvekili Sayın Bayar Özsoy da birlik ve beraberliğe değinerek, herkese selam ve sevgilerini iletti.

AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm ise “Başkanım siz onların ağabeyisiniz. Allah bu ortamı ve birlikteliği bozmasın. İtimat Firması’na özellikle teşekkür ediyorum. İşçilerin güler yüzünü gördük burada. Bu samimiyeti hissettik. Memduh Başkanımızın önderliğinde Kayseri’mizin daha iyi yerlere gelmesi için birlikte hareket edeceğiz” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum