• Reklam

BAHADIR ÖZSOY EMEKLİ SUBAY VE ASTSUBAYLARLA BİR ARAYA GELDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Adayı Burhan Bahadır Özsoy, Emekli Subaylar ve Astsubaylar Derneğini ziyaret ederek, 14 Mayıs seçimlerinde destek istedi.

BAHADIR ÖZSOY EMEKLİ SUBAY VE ASTSUBAYLARLA BİR ARAYA GELDİ
06 Mayıs 2023 - 12:21
Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Adayı Bahadır Özsoy, seçim çalışmalarını ve ziyaretlerini sürdürüyor. Bu bağlamda Emekli Subaylar ve Astsubaylar Derneğini ziyaret eden Özsoy, dernek üyeleri tarafından samimi bir ortamda ağırlandı. Özellikle Astsubayların büyük sıkıntılar çektiğinin altını çizen, Dernek Başkanı Abdullah Çelebi, “Mevcut iktidar tarafından özellikle bizim meslek gurubumuza verilen sözlerin hiçbir tutulmadı. Defalarca dosya sunmamıza ve hakkımızı istememize rağmen sürekli, göz ardı edildi. Bizler artık üvey evlat muamelesi görmek istemiyoruz. Bir an önce çözüm istiyoruz” dedi.
CHP Milletvekili Adayı Özsoy, “Biz astsubaylarımızın sorununu TBMM’ye taşıyacağız. Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’da astsubayların mağduriyetinin giderileceğini zaten çıktığı her miting alanında söylüyor. Bay Kemal sözünü tutar. Siz rahat olun. Millet İttifakında ötekileştirilen herkes hakkını alacak. Türkiye hakkını alacak, Kayseri hakkını alacak” dedi.
Çelebi Toplantı sonunda Astsubayların sıkıntılarını anlatan bir mektubu da Özsoy’a vererek “takipçisi olacağınızdan şüphem yok” dedi.     
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum