• Reklam

BAĞIMSIZ MİLLETVEKİLİ ADAYI MUTLU AKKAYA PINARBAŞI'DA COŞKUYLA KARŞILANDI

28.Dönem Kayseri Bağımsız Milletvekili adayı Mutlu AKKAYA seçim çalışmalarına memleketi olan Pınarbaşı’nda başladı.

BAĞIMSIZ MİLLETVEKİLİ ADAYI MUTLU AKKAYA PINARBAŞI'DA COŞKUYLA KARŞILANDI
27 Nisan 2023 - 13:57
Mutlu AKKAYA’ya Pınarbaşı’nda Büyük İlgi

Pınarbaşı Sosyal Tesislerinde düzenlenen akşam yemeğinde hemşerileriyle bir araya geldi.

Programda, neden bağımsız aday olarak çıktığından bahseden AKKAYA, siyasi partilerin çıkarmış olduğu aday listelerinin toplumun gereksinimlerini karşılamadığını, listelerde birçok kesimin TBMM’de temsil hakkının bulunmadığını ve milletvekili seçimlerinde kendisinin temsil edilmediğini düşünen her kesimin meclis sıralarında temsilcisi olacağını vurguladı.

Akkaya Dikkat çeken bir konuşma yaptı

“Siyasetin siyasetsizleştiği, birçok partinin tabanlarını gözetmeksizin ittifaklar oluşturduğu, oluşturulan ittifakların uzun vadede ülkeye getirisinin olmayacağı açıktır. Özellikle toplumun birçok kesiminin temsil edilmediği parti listelerindeki adaylar halkın gerçeklerinden ve halkın erişebilirliğinden uzaktır.



Millet, kendini temsi edecek, kendi düşüncelerini ve kendi iradesini Millet Meclisine yansıtacak milletvekilleri istiyor. Partilerin dayattığı sipariş milletvekillerini değil. Bu nedenle temsil edilmeyen her kesimin temsilcisi olmak için yola çıktık.

Kayserimizin tüm sorunlarını mecliste dile getireceğiz.

Sadece ve sadece özgür irademizle, parti başkanlarından ve her türlü ittifaktan bağımsız olarak; halkımızın ve hemşerilerimizin sesi olacağız. Bağımsız ve hür irademizle Kayserimizin tüm sorunlarını mecliste dile getireceğiz. Bu sorunların çözümü için takipçisi olacağız.” diye seslenen Mutlu AKKAYA, hemşerilerinin gösterdiği yoğun ilgi için teşekkür etti.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum