KAYSERİSPOR ÖNE GEÇTİĞİ KARŞILAŞMAYI 3-2 KAYBETTİ!

Kayserispor Trabzon'da adeta fırsat tepki maçın ilk yarısı Gavranoviç ve Mame Thiam ile 2-0 önde kapatan Kayserispor maçın ikinci yarısında kalesinde 10 dakika 2 gol gördü. Maçta ikinci yarıda daha etkili bir oyun ortaya koyan Trabzonspor 90. dakikada Anthony Nwakaeme ile durumu 3-2'ye taşıdı ve karşılaşma da bu skorla sora erdi

10 DAKİKADA KALESİNDE İKİ GOL GÖRDÜ 

Kayserispor Trabzon'da adeta fırsat tepki maçın ilk yarısı Gavranoviç ve Mame Thiam ile 2-0 önde kapatan Kayserispor maçın ikinci yarısında kalesinde 10 dakika 2 gol gördü.
49'da  Edin Visca ile durumu 2-1 getiren Trabzonspor maçın 59'dakikasında ise Jorge Djaniny skoru 2-2'ye taşıdı. Kayserispor'un inanılmaz savunma hataları ise dikkat çekti.

KAYSERİSPOR ÖNE GEÇTİĞİ KARŞILAŞMAYI 3-2 KAYBETTİ! 

Maçta ikinci yarıda daha etkili bir oyun ortaya koyan Trabzonspor 90. dakikada Anthony Nwakaeme'nin penaltı golü ile durumu 3-2'ye taşıdı ve karşılaşma da bu skorla sora erdi. Kayserispor haftayı puansız kapatırken 38 puanda kaldı. Trabzonspor ise puanını 66'ya çıkartarak şampiyonluk yolunda çok önemli bir engeli daha aşmış oldu.