• Reklam

AK PARTİ'DEN MHP'YE ZİYARET

Cumhur İttifakı ortaklarından AK Parti'nin İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve il yöneticileri, MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak'ı ziyaret etti.

AK PARTİ'DEN MHP'YE ZİYARET
11 Mart 2023 - 12:48
AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve AK Parti il yöneticileri, MHP İl Başkanı ve İl yöneticileriyle Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanlığı'nda bir araya geldi. 
MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan seçimler nedeniyle Kayseri'de gerçekleştirilecek olan çalışmalarla ilgili istişarede bulunduklarını ifade etti. İncetoprak, "Cumhur İttifakımız AK Parti'nin kıymetli İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve AK Parti'nin kıymetli il yöneticileri ile İl Başkanlığımızda bir araya geldik. Ülkemiz ve milletimiz adına, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan seçimler büyük önme arz ediyor. 'Aday Belli Karar Net' sloganı ile yola çıktığımız çalışmalarımızda Cumhur İttifakı ortağımız AK Parti ile 14 Mayıs 2023 seçimlerinden zaferle çıkacağız" diye konuştu.
AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ise, "Sayın Cumhurbaşkanımızın 2023 seçimlerine yönelik açıklamalarının hemen akabinde ilçe başkanlarımızla toplantı yaptık. Yapacağımız çalışmaları istişare ettik. Kayseri teşkilatımız 14 Mayıs tarihinde yapılcak olan seçimlere hazır. Bu bağlamda Cumhur İttifakımız MHP'nin kıymetli İl Başkanı Adnan incetoprak ve teşkilat mensupları ile 14 Mayıs seçimlerine yönelik istişarelerde bulunduk" şeklinde konuştu.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum