ZAFER PARTİSİ EKONOMİ ÇALIŞTAYINA HAZIRLANIYOR

    Kurulduğu günden bugüne sığınmacı sorunu ile gündemi tek başına belirleyen Zafer Partisi yaptığı eylemlerle Türkiye Cumhuriyeti siyasetinin en renkli partisi olma yolunda ilerliyor.

    ZAFER PARTİSİ EKONOMİ ÇALIŞTAYINA HAZIRLANIYOR
    22 Eylül 2022 - 13:10
    Dile getirdiği sığınmacılar sorununu bütün siyasi partilerin ana maddesi haline getiren Zafer Partisi son zamanlarda da ilginç bir pankartla gündem olmuş durumda. Yerli ve Milli Escobar yazılı pankartları tüm teşkilatlarının il ve ilçe binalarına asarak ilginç bir eylem yapan Zafer Partisinin Kayseri İl Başkanlığı bu sefer de Kayseri İl Göç İdaresinin kapısına iki camına Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın Stratejik Göç Mühendisliği kitabının kapağını bastığı bir gözlük bıraktı. Yaptığı eylemi Zafer Partisi Kayseri İl Başkanlığının Twitter hesabından Stratejik Miyop olan göç İdaresi’nin önüne ileriyi görmeleri için, camlarında STRATEJİK GÖÇ MÜHENDİSLİĞİ kitabı olan bir gözlük bıraktık. At gözlüklerinizle ücretsiz olarak değiştirebiliriz şeklinde duyuran il teşkilatı şimdi ise ekonomi çalıştayı yapmaya hazırlanıyor.

    Genel başkan yardımcısı Dr. Arslan Yaman’ı ağırlayacak olan Zafer Partisi Kayseri İl Başkanlığı daha önce Zafer Partisinin 3. Halk Çalıştayına ev sahipliği yapmıştı. Şimdi de genel başkan yardımcısı Dr. Arslan Yaman ile 2. ekonomi çalıştayına ev sahipliği yapacak.

    İl Başkanı Av. Serap Altuntaş “Bizi sadece sığınmacı politikanız mı var başka politikanız yok mu diye eleştirenlere şunu söylemek isterim ki Zafer Partisinin her türlü sorunla ilgili projesi de var yetkinliği de var buna emin olabilirsiniz. Ancak sığınmacılar sorunu çözülmediği sürece hiçbir proje başarıya ulaşmaz bu sebeple en büyük önceliğimiz sığınmacılar sorunu olarak belirlenmiştir. Şimdi ise ekonomi politikalarımızı duyurmaya hazırlanıyoruz. Ekonomi politikalarımızla ilgili de bilgi almak istiyorsanız 24.09.2022 tarihinde saat 13:30’da Newway Hotelde yapılacak olan çalıştaya davetlisiniz.” dedi.

     

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum