• Reklam
Reklam
Reklam

YETENEK AVCISI İSMİHAN HOCA GELECEĞİN SPORCULARINI YETİŞTİRİYOR

Kayseri'nin tek bayan güreş antrenörü olan Beden Eğitimi Öğretmeni İsmihan Işık yetenek taraması yapıyor. İsmihan Hoca geleceğin başarılı sporcularını yetiştiriyor.

YETENEK AVCISI İSMİHAN HOCA GELECEĞİN SPORCULARINI YETİŞTİRİYOR
04 Şubat 2023 - 12:01 - Güncelleme: 04 Şubat 2023 - 12:10
Başarılı çalışmaları azmi ve gayreti ile dikkatleri çeken Kayseri'nin tek bayan güreş antrenörü olan Beden Eğitimi Öğretmeni İsmihan Işık yetenek taraması yapıyor. İsmihan Hoca geleceğin başarılı sporcularını yetiştiriyor. 



 Kayseri'de önümüzdeki dönemde iddialı bir bayan güreş takımı kurmayı hedefleyen   Beden Eğitimi Öğretmeni İsmihan Işık özverili çalışmasını sürdürüyor. Yetenekli sporcu taraması yapan İsmihan Işık  10-18 yaş gurubu sporcular arasında okullarda tarama yaptıklarını belirtti. Antrenör İsmihan Işık, " Kayseri'yi bayan güreş dalinda da iddialı bir konuma getirmek istiyoruz. bunun için çaba sarfediyoruz. Ata sporumuz olan güreşte Türkiye olarak iyi bir konumdayız. Hal Böyle olunca ülke genelinde iyi oludğumu güreş branşında Kayseri'de yoğun bir gayret içindeyiz. Gençlik Spor İl Müdürümüz bu konudaki destekleri bizim için kıymetli.  Kayseri'de şu anda Bayan Güreş takımımız var ancak sporcuları yeterince antrenmanlara alamıyoruz. Burada ailelerin desteği çok önemli. Ailelerin desteğini bekliyoruz." dedi. 

 Haber: AYAKLIGASTE.COM 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum