Yeniden Refah Kocasinan İlçe Başkanı Atıcı: Pazara değil mezara kadar

    Yeniden Refah Partisi Kocasinan İlçe Başkanı Mehmet Atıcı ilçe teşkilat çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamalarda dikkat çekici ifadeler kullanan Atıcı “ biz bu davada pazara kadar değil mezara kadar varız “ dedi.

    Yeniden Refah Kocasinan İlçe Başkanı Atıcı: Pazara değil mezara kadar
    12 Haziran 2022 - 12:31
    Atıcı açıklamalarına şu şekilde devam etti. Yeniden Refah Partisi Kocasinan ilçe başkanlığı olarak her hafta farklı bir Pazar yerinde stand açıyoruz. Şuana kadar Argıncık , Yeni Mahalle ve Yeşil Mahalle Pazar yerlerinde birkaç kez stand çalışmasında bulunduk. Bu çalışmalarda gördüğümüz o ki vatandaşın alım gücü kalmamış , Pazar fiyatlarında mevsimsel düşüşler olsa da cüzdanlarda para tükenmiş. Pazara gidip ne almasam diye düşünen vatandaş Pazar çıkışı standımıza gelip bize dert yanıyor. Bizi bu durumdan kurtarın diyor. Hükümete tepki gösterip partimize üye oluyor. Diyorlar ki kurtuluş ancak Erbakan ile mümkün. Standımıza gelen vatandaşlarımıza ülke sorunlarına karşı çözüm önerilerimizi anlatıyor , projelerimizden bahsediyoruz. Yeniden Refah Partisi Kocasinan İlçe Başkanlığı olarak il Başkanımız Önder Narin in destekleri ve olurlarıyla Kocasinan için biz varız Türkiye için biz varız Milletimiz için biz varıız deyip çalışmalarımıza tüm gücümüzle devam ediyoruz. Standımıza gelen bir vatandaşında dediği gibi son kullanma tarihi geçen yöneticilerin yerine aşkla , şevkle çalışacak kadrolar ile biz geliyoruz. Partimize olan teveccühlerinden dolayı tüm halkımıza teşekkür ederim.
    Yeniden Refah Partisi 
    Kocasinan İlçe Başkanlığı 
     

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 1 Yorum
    • ALİ TAŞDELEN
      1 yıl önce
      Bu teşkilat içinde olmaktan bu parti neferi olmaktan bu davanın bir eri olmaktan gurur duyuyorum. Yeniden Refah Partisi Kocasinan İlçe Teşkilat Başkanı ALİ TAŞDELEN