• Reklam
Reklam
Reklam

Yeni Marvel güncellemesi

Yeni Marvel güncellemesi Marvel Stüdyoları Doktor Strange Çoklu Evren Çılgınlığında temalı kostümlerle Çoklu Evren’i açıyor

Yeni Marvel güncellemesi
28 Nisan 2022 - 13:26
 Bugün, Netmarble rekorlar kıran mobil RYO’su MARVEL Future Fight için yeni güncellemede çok beklenen film Marvel Stüdyoları Doktor Strange Çoklu Evren Çılgınlığında temalı yeni kostümler, içerikler ve geliştirmeler getiriyor.

Bugünden başlayarak oyuncular Marvel Stüdyoları Doktor Strange Çoklu Evren Çılgınlığında temalı Doktor Strange, Scarlet Witch, Wong ve America Chavez için yepyeni kostümler elde edebilir. Yeni güncelleme oyunculara Wong’u Kategori-3’e yükseltme fırsatı da veriyor. 

Oyun deneyimini daha da geliştirmek için üç kişilik takımının güçlerini birleştirip bölümü gerçek zamanlı tamamlayacakları yeni ‘Çoklu Evren İstilası’ ortak oyun modu eklendi. Bu güncelleme ileride kaldırılacak olan ‘Ortak Oyun’ ve ‘Baş Düşman İstilası’ içeriklerini birleştiriyor. 

Ayrıca Ajanların sadece Süper Kahramanları değil tüm eşyalarını da kolayca görebilecekleri ‘MARVEL EVRENİ’ özelliği güncellendi. 

Dünya çapında 120 milyondan fazla oyuncusu olan MARVEL Future Fight şu anda dünya çapında App Store® ve Google Play™'de mevcuttur.

Daha fazla bilgi için lütfen web sitesini ziyaret edin: http://marvelfuturefight.netmarble.com.

# # #

Netmarble Corporation Hakkında

Netmarble Corporation, harika mobil oyun deneyimleri sunarak dünyadaki her yaştan izleyiciyi eğlendirmeyi amaçlar. 2000 yılında Kore'de kurulan Netmarble, en hızlı büyüyen mobil oyun şirketlerinden biridir ve sürekli olarak dünya çapında en iyi mobil geliştirici ve yayıncılar arasında yer almaktadır. 6.000'den fazla çalışanı ile “Netmarble, Lineage 2: Revolution", "Blade & Soul Revolution", "MARVEL Future Fight", "BTS WORLD", "Paramanya" ve "Seven Knights" gibi en başarılı mobil oyunlardan bazılarını üretmekte ve bunlarla ilgili hizmet vermektedir. Çok oyunculu ücretsiz oyunlar konusunda en iyi mobil oyun geliştiricisi olan Kabam'a, önde gelen gündelik sosyal oyun geliştiricisi Jam City'ye ve müzik yapımcısı, sanatçı ajansı HYBE (eski adıyla Big Hit Entertainment)’ye en büyük hissedar olan Netmarble, Asya’nın en büyük eğlence şirketi CJ ENM Corporation, Asya’nın en büyük internet şirketi Tencent Holdings ve önde gelen bir MMORPG şirketi olan NCsoft ile stratejik bir ortaklığa sahiptir. http://company.netmarble.com adresinde daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.

Netmarble’ın İstanbul merkezli ofisi Netmarble Turkey; Paramanya, Wolfteam, MARVEL Future Fight ve Seven Knights gibi başarılı oyunlar için pazarlama, yerelleştirme, halkla ilişkiler, QA ve IT hizmetleri sunar. Daha fazla bilgi için http://www.netmarbleturkey.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Marvel Entertainment Hakkında

Marvel Entertainment LLC, tamamı 80 yıllık geçmişinde 8.000 karakterden fazlasını üretmiş, dünyanın önde gelen karakter bazlı eğlence şirketi Walt Disney Şirketi’ne aittir. Marvel karakter haklarını eğlence, lisanslama, yayıncılık, oyunlar ve dijital medya üzerinden kullanır.

Daha fazla bilgi için marvel.com adresini ziyaret edin. © 2022 MARVEL

App Store, Apple Şirketi'nin ABD ve diğer ülkelerdeki bir markasıdır. App Store, Apple Şiketi'ne ait bir hizmettir. Google Play, Google Şirketi'nin bir markasıdır.

Bilgi İçin: Tülay Genç | [email protected] | +90 (212) 635 70 68

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum