YENİ KABİNEDE BAKAN OLAN MEHMET ÖZHASEKİ'DEN İLK AÇIKLAMA!

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabinede görev alacak bakanları açıkladı. Türkiye Yüzyılının yeni kabinesinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olan Mehmet Özhaseki'den ilk açıklama geldi.

    YENİ KABİNEDE BAKAN OLAN MEHMET ÖZHASEKİ'DEN İLK AÇIKLAMA!
    04 Haziran 2023 - 10:40
    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabinede görev alacak bakanları açıkladı. Türkiye Yüzyılının yeni kabinesinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olan Mehmet Özhaseki'den ilk açıklama geldi. Bakan Özhaseki " Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da bütün bilgi, birikim ve tecrübemizle şehirlerimiz ve ülkemiz için çalışmaya gayret edeceğiz." dedi. 



    İşte Özhaseki'nin o açıklaması:

    "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Yüzyılı’nın Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı vazifesini bizlere tevdi ettiler. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da bütün bilgi, birikim ve tecrübemizle şehirlerimiz ve ülkemiz için çalışmaya gayret edeceğiz.

    Türkiye’nin şahlanış döneminde, Türkiye Yüzyılı’nda aşkla çalışacağız. Başta afetzede kardeşlerimize söz verdiğimiz gibi konutlarını en kısa sürede teslim edecek; İstanbul’u ve Türkiye’yi kentsel dönüşümle güvenli hale getireceğiz. Şehirlerimizi yeşil dönüşümle 2053 vizyonumuza uygun bir şekilde hazırlayarak Türkiye Yüzyılı’nın şehirlerini hep birlikte inşa edeceğiz.

    Sayın Cumhurbaşkanımıza teveccühleri için şükranlarımı arz ediyorum. Yeni kabinemizin ülkemiz, milletimiz ve gönül coğrafyamız adına hayırlılara vesile olmasını diliyorum.

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum