• Reklam
Vahap Beyaz

Vahap Beyaz


İŞTE AVRUPA'DA OYNAYAN OYUNCULARIMIZIN FARKI!

25 Mart 2021 - 10:57 - Güncelleme: 25 Mart 2021 - 11:02

Avrupa'da futbol oynayan oyuncularımız, Türkiye 'de oynayan futbolculardan farklı olduklarını Hollanda karşısındaki Milli maçta gösterdiler.

Iste aramızdaki fark. 

Milli kadromuzdaki oyuncular Türk takımlarında oynuyor olsaydı, yada maçı Türk hakemi yönetseydi bu güzel futbol ve sonuç bizim için hayal olurdu.

Avrupa takımlarında oynayan Millilerimiz, "Türkiye Futbol Federasyonu ile Kulüpler Birliği, Türk futboluna zarar veriyor". diye anlamlı bir mesaj verdiler.

Caner ve Taylan girdi 2 gol yedik.

Ne alaka, Niçin mi yazdım.


Sol kanadımıza giren Caner, ceza sahamız yakınında rakibini karşılarken ellerini arkasına bağlamaktan rahat müdahale edemiyordu.

İste bizim hakemlerin hatalı egitilmelerinin futbolumuza verdiği zarara bir örnek.

*İlk golümüz öncesi, ceza sahamızda oyuncumuzun eli ile buluşan top için devam diyen hakem, kuralın belirttigi " Elle oynama kriterleri" ruhunu doğru yorumladı. Bizim hakemler, özellikle VAR dakiler böyle pozisyonlarda hep penaltı verdiler.

*Turkiye Süper liginde itinayla uygulanan VAR faydalı ise FİFA kendi maçlarında niçin uygulamıyor?

Avrupada onurla bizi temsil eden bu yiğitler, Milli mücadelemizde önce Cumartesi deplasmanda sonra salı günü Istanbul'da yüzümüzü güldürecek gözüküyor.

TFF bu başarıyı sahiplenip sakın övunmeye kalkmasın.

Başarıyı sahiplenecek kişi, 2 yıl üst üste Beşiktaşı sampiyon ettikten sonra Milli mücadelede elini taşın altına koymakta tereddüt etmeyen Şenol Güneş'dir. Hakkını vermeden geçmemek gerekir diye düşünüyorum.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum