• Reklam
Reklam
Reklam
Vahap Beyaz

Vahap Beyaz


HALİS ÖZKAHYA'NIN FENERBAHÇE MAÇINA VERİLMESİ BÜYÜK HATA İDİ!

09 Kasım 2020 - 00:16

HALİS ÖZKAHYA'NIN FENERBAHÇE MAÇINA VERİLMESİ BÜYÜK HATA İDİ!

Fenerbahçe'yi Kadıköy 'de  net skorla mağlup eden Konyaspor oyun disiplini ve performansı ile üç puanı hakettiğini futbol kamuoyuna yansıttı.

Uzun zamandır Fenerbahçe maçlarına atanamayan hakem Halis Özkahya'nın bu maça  verilmesi büyük hata idi.

Sanki "Fenerbahçe ile bu maçta aranı düzelt " mesajı verilmiş gibiydi. 

Bilindiği gibi, yıllarca Fenerbahçe ile anılan hakem iken, bundan rahatsızlık duyduğu zamanlarda Fenerbahçe aleyhinde kararları ile gündemden düşmeyince, yerinden olmak istemeyen MHK'lar uzun süre Fenerbahçe maçlarına verememişti. 

FIFA listesinden çıkması gündemde olan Halis Özkahya için zor maç olacaktı. Corona testinin pozitif çıkması "Eğer doğruysa" hakem için kurtuluş oldu. 

Kayserispor futbolcusu Henrique'nin ilk sarı kartında faul bile yok. ikinci sarı kartta faul var fakat sarı gerektiren hareket değildi.

Hakem Kayserispor yenilgisine hataları ile katkı verdi. Fakat Kayserispor yetkilileri şu soruların cevabını aramalı ve gönül verenlerine izah etmeli.

# Covit-19 nedeniyle iki haftadır karantinada olan süper ligin yeni takımına karşı kendi evindeki mağlubiyetin sorumlusu kim?

# Hep Kayserispor aleyhine çalınan düdüklerin ve maç sonu serzenişte bulunan futbolcuların saha içindeki düşük performansları için nasıl tedbir alınıyor.

Sivasspor formsuz hakemin kurbanı oldu.

Maçın ilk yarısında verdiği vermediği faul, sari/kırmızı kartları ile,  Galatasaray lehine hareket eden Abdulkadir Bitigen, tüm yorumcular tarafından eleştiri aldı. 
Hatta hakaretler bile edildi.

Galatasaray futbolcusu rakibini şortundan tutarak durduruyor, faule ilave sarı kart yokken, ikili mücadelede faulü Sivasspor aleyhine veriyor.

Arda Turan rakibinin yüzüne dirsekle vuruyor ve kendini yere atıyor. HAKEM Arda aleyhine SARI ve direk vuruş değil, lehine faul veriyor.

Hakemi aldatmaya yönelik hareket yapıp penaltı bekleyen oyuncuyu ikaz eden hakemi futbol kamuoyu ilk defa gördü..

Sivasspor futbolcusu Kayode ceza sahasında Galatasaray defansı tarafından düşürülüyor. Hakem devam diyor ve itiraz eden kaptana oyunu durdurup SARI veriyor.

 VAR izlemesini istiyor ve TV'den izleyen hakem Bitigen, Sivasspor lehine penaltı veriyor. Kaptanın sarısı itirazdan olduğu için talimat gereği iptal olmayıp devam ediyor. Sonrasında 2nci SARI görse ve İHRAÇ olsa ne olacaktı.

Türk hakemliği düşüşe devam ederken, futbolumuzada yazık oluyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum