• Reklam
Reklam
Reklam
Selda AVCI

Selda AVCI

TUZLU KAHVE..

TEŞEKKÜRLER TÜRKİYEM!

28 Ekim 2021 - 20:20

 Efendim uzunca bir aranın ardından, yine aldık kalemi ve kağıdı elimize dilimizin döndüğünce, elimizden geldiğince yine bir şeyler karalamaya gayret edeceğiz inşallah!
Şu sıralar tatlı bir koşuşturma, telaş ve yoğunluk içinde günler,saatler deyim yerinde ise bana yetmeden birbiri ardına geçip gidiyor!

Biliyorsunuz, yada şimdi öğreneceğiniz üzere ilk kitabım ''Tuzlu Kahve'nin" üzerinden yaklaşık iki yıl kadar bir zamanı geride bıraktık.

Yaklaşık beş yıldır üzerinde çalıştığım olmadı deyip defalarca kez baştan sona yeniden yeniden yazdığım ama yinede gözümden kaçan hatalarım ile birlikte ikinci kitabım olan "Hayat Bir Senaryo" isimli roman çalışmam ile yeniden okurlarımın hayatlarına dokunmak üzere yola çıktım elhamdülillah.

Yazmayı çok seviyorum benim en büyük hobim diyebilirim, beni mutlu ediyor. Rahatlatıyor, huzur veriyor. Bir nevi terapi de oluyor.

Hayat Bir Senaryo kitabımda tamamen gerçek hayatlardan alıntılar yapılarak hayali bir kahraman Aylin üzerinden olaylar canlandırılarak kaleme aldığım eserde emin olun sizlerde kendinizden çok şeyi bulacaksınız.

Ara ara kurguyada yer verdiğim romanda benim hayatımdan da kesitleri bulabileceksiniz.
Vurgulamak istediğim temaya gelince ne olursa olsun asla pes etmemek, yaratılan her canlıyı koşulsuz şartsız sevmek ve umudu hiç bir zaman  yitirmemek.
Bir çok kadına yol gösterecek olan romanı okumanızı tavsiye ettikten sonra gelelim teşekkürlerimize!

Öncelikle kitabımızın reklamını ulusal portalda yayın yapan Radyo 45'lik yayınlamaya başladı. Ardından Furkan Radyo, Kolej FM, Gözde FM devam ettiler, halende reklam dönüyor.

Sonrasında İHA Kayseri bölge müdürü değerli arkadaşım Cem Atakan haberi ulusal ve yerel basına servis etti ve çok sayıda ulusal mecrada yer almasını sağladı.

Hemen ardından Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ev sahipliğinde Vali Bey'in de katılımı ile geniş kapsamlı bir lansmana imza attık. Muhteşem bir gündü!
Bu lansman haberimiz ise AA Kayseri bölge müdürü değerli arkadaşlarım Orhan Canbulatel ve  DHA bölge müdürü Olcay Düzgün tarafından yine yerel ve ulusal mecralarda yayınlanması sağlandı.

Haberimi yazan gazeteci Kübra Hasçalık'a Kayseri'de köşe yazarlığı yaptığım tüm gazete ve haber sitelerinin temsilcileri o günde yine beni orada yalnız bırakmadılar ve hepside haberime yer verdiler. 

Ben bu vesile ile yola çıktığım andan itibaren benden ilgisini, desteğini esirgemeyen tüm kıymetli okurlarıma, meslektaşlarıma, abilerime, arkadaşlarıma, dostlarıma yürekten kocaman bir teşekkürü borç bilirim. İyiki varsınız, hep varolun! Sizleri seviyorum. Saygılarımla!...

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum