Selda AVCI

    Selda AVCI

    TUZLU KAHVE..

    RADYONUN YILDIZLARI!

    12 Ocak 2022 - 21:27

    İstanbul Esenler Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen, pandemiden dolayı geçtiğimiz yıllarda gerçekleştirilemeyen ve bu yıl 'uluslararası' formatta gerçekleşecek olan "Radyonun Yıldızları Ödül Töreni'nde" aday olarak gösterilen isimler arasında bende varım!

    24 yıllık emeğimin, çabamın, özverimin, alın terimin farkına  varılması, keşfedilmesi inanılmaz güzel bir duygu!

    10 Ocak - 05 Şubat tarihleri arasında yapılacak olan  halk oylaması sonucunda kazanan isimler; "13 Şubat Dünya Radyo Günü'nde" "Dream Türk TV'den" canlı olarak yayınlanacak olan  "Radyonun Yıldızları Ödül Töreni" ile ödüllerine kavuşacaklar!

    Kolej FM "Yılın en iyi kadın radyo programcısı" Kolej FM "Yılın en iyi bölgesel radyo programcısı" olmak üzere şahıs olarak iki farklı kategoride aday gösterilirken, radyom ''Kolej FM'de'' yılın en iyi radyosu katogorisinden aday gösterilmiştir.
    E malum efendim yarışma adı üstünde, ben bu yarışmayı kazanamasam da, "Uluslararası" yapılacak olan böylesine prestijli, kaliteli ve ulusal formattaki bir ödül töreninde isim olarak yer almak bile beni ziyadesi ile mutlu ediyor.

    Bu açıdan çok heyecanlı ve mutluyum.

    Dostlarım oylama halen devam ediyor, "Radyonun Yıldızları" yazıp oylamaya sizde katıla bilirsiniz. Yani bir oyunuzu alırız. Ayrıca şu ana kadar benim için oy kullanan tüm eş,dost, arkadaş ve takipçilerime canı gönülden çok teşekkür ediyorum. İyiki varsınız! 

    Benden çok, benim için, iyi niyetli olarak çabalayan insanları görmek, onca kuyumu kazanın olmasını bir nebzede olsa unutturuyor.

    Beni keşfeden, aday gösteren, gecesini gündüzüne katan ve çok hummalı bir çalışma sonrası emeğini esirgemeyen, herkese çok teşekkür ederim! Tüm adaylara başarılar dilerim! Gerçek anlamda hak eden kazansın... Saygıyla!

    GÜNÜN SÖZÜ;

    "Güçsüzken bile, güçlüye haksızsın demek bize peygamberimizden mirastır! "
    Hacı Ahmed Yesevî (k.s)

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum