Selda AVCI

    Selda AVCI

    TUZLU KAHVE..

    PALANCIOĞLU BAŞKAN!

    23 Nisan 2022 - 11:31

     Melikgazi belediye başkanı Dr. Mustafa  Palancıoğlu başarıdan, başarıya koşuyor!
    Melikgazi'den büyük başarı!


    Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü tarafından 973 ilçe arasında yapılan İlçelerin Sosyo-Ekonomik Gelişmişlik Sıralaması Araştırması sonuçlarının açıklandığını ifade eden Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, araştırma sonucuna göre Melikgazi ilçesinin Türkiye’de 46’ncı, Kayseri’de ise birinci sırada yer aldığını söyledi...

    Başkan Bey'in azminin, çalışkanlığının ve  fedakarlığının karşılığını bu şekilde almasından dolayı duyduğum memnuniyeti dile getirerek, kendisini başarılarından dolayı canı gönülden kutluyorum.

    Daha nice güzel işler yapacağına da eminim! Tebrikler Başkanım...
    Başarılara doymayan Başkan Palancıoğlu, göreve geldiği günden bu yana 7'den 70'e herkesin gönlüne girmeyi başardı.

    Palancıoğlu, Melikgazi ilçe sakinleri ve Kayseri için birbirinden güzel projeleri hayata geçirerek, Melikgazi'de farkını ortaya koyuyor.

    Genç, dinamik, yenilikçi, projeye açık olan Başkan, Ramazan ayı boyunca da yine yeniliklerle vatandaşlarının hayatına dokunarak, Ramazan'ın maneviyatını vatandaşı ile birlikte yaşıyor!

    İlk orucum, ilk iftarım ile orucun maneviyatını miniklerle birlikte yaşayan Başkan, onların oruç ile tanışmasına da vesile olup, bir nevi teşvik ediyor... 

    23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda da yine minik yüreklerin yanında olan Başkan amcaları, TOKİ Demokrasi Mahallesi'nde çocuklarla bir araya gelecek.
    Hadi bakalım minikler davetlisiniz... 

    Günün Sözü; 

    İnsanların hayatına dokunmadan, gönüllerine giremezsiniz! Saygıyla...

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum