• Reklam
Reklam
Reklam
Selda AVCI

Selda AVCI

TUZLU KAHVE..

KAYSERİ DEVLET HASTANESİ

10 Haziran 2021 - 17:47

 
Geçtiğimiz günlerde bir takım şikâyetlerim üzerine ilgili bölümden randevu alarak Kayseri Devlet Hastanesi’ne gittim. Tam saatimde gittiğim randevuma saatim gelir gelmez ismimin ekranda görünmesi ile birlikte hiç beklemeden içeriye girdim.

Şikâyetlerimi bir bir anlattığım doktor beni dikkatlice dinledikten sonra da çeşitli röntgen ve USG tetkikleri yapılmak üzere ilgili bölümlere yönlendirildim. Açıkçası istenen tetkikler neticesinde birazcık tedirgin olmadım değil, tedirgin oldum. 

Röntgen bölümüne gidip randevu aldım, onun sonucuna göre USG yapılacak denildi. Ciddi bir rahatsızlıktan şüphe ettiğim için gittiğim hastanede röntgen için uzun süreli bir gün verilmedi hemen bir hafta sonrası için randevu verildi. Ama elbette o bir hafta benim için bir türlü geçmek bilmedi.

Nihayetinde verilen randevu günü ve saatinde belirtilen bölüme giderek randevulu hasta olduğumu ifade ettim. Gerekli giriş işlemleri yapıldıktan sonra hiç bekletilmeden içeriye alınarak, tatlı dilli, güler yüzlü Ayşe Hanım tarafından istenen tetkik yapıldı.

Öğleden sonra sonucu aldım. Tetkiki isteyen doktora götürdüğüm sonucun ardından DoktorUSG yapılsın dedi ve yeniden USG bölümüne giderek hemen uygun bir boşlukta USG çekildi. Sonucumu götürürken çok tedirgindim, acaba ne diyecek doktor diye korka korka gittim doktorun kapısını vurup içeriye girdim. Doktor sonucuma baktı ve elhamdülillah sonuç korktuğum gibi değildi. Her altı (6) ayda bir USG kontrolü ve yılda bir röntgen kontrolü ile hastalığın takibi yapılmak üzere bilgilendirilip gönderildim.

Muayene odasından dışarıya çıktığımda Allah her zaman iyilerle karşılaştırsın işlerim ne kadar rast gitti çok şükür dedim kendi kendime! Kayseri Devlet Hastanesi Başhekimi Sayın İsmail Altıntop hocamı arayarak bir vatandaş olarak böylesine güzel bir hizmeti bize sundukları için teşekkür ettim. Kendisi müsaitseniz ve zamanınız varsa Başhekimlik binasına buyurun dedi.
Hocam benim zamanım var ama sizin işlerinize engel olmayayım dedim ‘’estağfurullah lütfen buyurun gelin, bizim kapımız bizi deyip gelen herkese sonuna kadar açık’’ dedi. Açıkçası koskoca Başhekimin kibirsiz bir şekilde beni davet etmesine çok mutlu oldum ve davete icabet ettim.

Özel kalem beni kapıda karşıladı Selda Hanım hoş geldiniz, Başhekimimiz sizi bekliyor buyurun dedi. Kapıyı vurup bana yol gösterdi, İsmail hocam onca makamına, mevkiine rağmen sağ olsun beni ayakta ve kapıda karşıladı ki ben bunlara çok dikkat ederim. Hoş beş ettikten sonra İsmail hocamın özellikle gençlere yönelik olarak çok önemli konulara yer verdiği kitap çalışmasını konuştuk.

Kendisini böyle faydalı bir kitap çalışmasından dolayı tebrik ettim. Kendisi de benimle ilgili olumlu düşüncelerini ilettikten sonra teşekkür ederek hastaneden memnuniyet içinde ayrıldım.

Bu vesile ile de başta Kayseri Devlet Hastanesi Başhekimi Sayın İsmail Altıntop hocam olmak üzere, muayene eden Doktor Bey’e, röntgen ve USG’de görev yapan personele ve doktora, özel kalemdeki beyefendiye ve o gün gittiğimde üzerime emeği geçen herkese canı gönülden teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Allah devletimize zeval vermesin. Ahirette ve dünyada her zaman yolumuzu iyi insanlara çıkarsın inşallah. Saygıyla, sağlıkla…

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum