• Reklam
Selda AVCI

Selda AVCI

TUZLU KAHVE..

KAYSERİ'DE ÇİÇEK AÇTI!

28 Temmuz 2022 - 22:24

 
Kayseri’ye gelişi ile şehir adeta devasa bir değişime uğradı…
Kayseri’de çiçekler açtı, ortalık derli toplu hale getirildi…
Sayın Valim halkın arasında, esnafın yanı başında!
Çocuklarla futbol muhabbeti yapıyor, yaşlıların anılarını dinliyor, gençlerin hayallerine yön veriyor.
Zengin, fakir, makam mevki gözetmeksizin, her kesime el uzatıyor, reklam yapmadan her hayata dokunuyor. Kimseyi küçümsemiyor, etrafına duyarlı gözlerle bakıyor, dua alıyor…
Sosyal medya hesabı üzerinden yapılan yardım çağrılarına, bizzat kendisi cevap veriyor, çözüme kavuşturuyor. Vatandaş artık yalnız olmadığını biliyor.
Vatandaşına güç veriyor, değerli hissettiriyor, ben varım diyor…
Güleryüzlü, sempatik, doğal, espirili, mütevazı, olduğu gibi, yani göründüğü gibi.
Şehirde ilk olarak vatandaşı ile buluştu. Ayağının tozu ile halkını kucakladı.
İhtiyacı olan herkese el uzattı! Kendisine ulaşan kimseyi geri çevirmedi.
Kendisini görmek isteyen vatandaşını makamında ağırladı.
Usulca dokundu kısa sürede pek çok kişinin hayatına!
Ekibi mükemmel, canla başla çalışıyorlar. Üretken, yenilikçi, hızlı bir şekilde yaşanan güzellikleri anında halka yansıtıyorlar. Hizmet ederken, hayata renk katıyorlar.
Valimiz göreve geldiği andan itibaren, ilk olarak valiliğin etrafında bulunan, bir takım uygunsuz işlerin yapıldığı, atıl şekilde kaderine terk edilen yerlerin çevre düzenlemesi yapıldı! Metruk yapılar kaldırıldı, ortalık kirinden arındırıldı. Kavşak düzelmesi ve ağaçlandırma ile tertemiz derli toplu bir hale getirildi... İnsana huzur veriyor adeta… Kayseri en güzel hediyeyi aldı ve dört mevsim yazı yaşayacak.
Daha sonra güvenlik timleri oluşturuldu, her bölgede düzenli polis kontrol noktaları ile şehir güvenilir hale getirildi. Sokak ortasında magandalık yapanlara fırsat verilmiyor, göz açtırılmıyor artık! Güvenlik kameraları şehrin dört bir yanında faaliyete geçirildi. Vatandaş huzur içinde gezebiliyor!
Ardından tarihi güzelliklere ev sahipliği yapan Kayseri’nin birbirinden güzel ilçelerinin tanıtımı yapılıyor. Kayseri’nin tarihi güzellikleri gözler önüne seriliyor.
Kurgusu, montajı, seslendirme harikası ve fark oluşturan tanıtım videoları ile şehrin ilçelerinin güzellikleri görücüye çıkarıldı. İlçelerde yapılan istihdamlara destek verildi. Vali Bey’in gayretli çalışmaları neticesinde, Kayseri’nin görünmeyen güzelliklerini görüp, şehrimizin bilinmeyenlerini öğrendik! Her hafta faklı bir ilçe tanıtımı ile bu serüveni izlemeye devam edeceğiz.
Allah Vali Bey’i yükselttikçe, Vali Bey gönlünü alçaltıyor. Vicdanı, insanlığı ile örnek teşkil ediyor.
Yüce bir gönül, mangal gibi yürek, güzel bir ahlaka sahip! Gençlere en güzel bir örnek yönetici!
Gördüğü yerde selamsız geçmiyor, teşekkür etmeyi, onure etmeyi biliyor.
Vatandaşının yaşadığı sıkıntılı süreçlerin ardından, feraha erip, ermediğini soruyor, gönül alıyor.  
Geldiği günden bu yana, ben bir vatandaş olarak yaptığım gözlemlerimin neticesinde; 7’den 70’e tüm vatandaşlarının gönüllerinin en güzel köşesindeki yerini alan, Kayseri Valim Sayın Gökmen Çiçek Bey’e şehrimiz adına yaptığı her şey için çok teşekkür ediyorum. Ve gerek çalışma hayatında, gerek ise özel hayatında her zaman başarılar diliyorum. Allah her iki cihanda da saadetler nasip etsin inşallah. Allah böyle güzel yürekli, halkla iç içe, el ele, gönül gönüle olan, makamın değiştirmediği, merhametinin iliklerine kadar işlediği yöneticilerimizin sayısını artırsın… Saygıyla…
Günün Sözleri;
Çok söyleyen değil çok iş yapan yöneticiye muhtaçsınız. Hz. Ömer
Liderlik insanların yapılması gerekeni yapmak istemelerini sağlamaktır. Yöneticiler iter. Liderler ise çeker. Yöneticiler emir verir. Liderler iletişim kurar. Warren Bennis

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum