Mustafa Tuna KAYA

    Mustafa Tuna KAYA


    GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ ÇOCUKLAR

    13 Aralık 2020 - 22:15


    Sorunlarla başlanan, durmaksızın devam eden sıkıntılar, artık sinirden patlama noktasına gelen yürekler.

    Kötü başlangıç, kötü oyun, olmayan takım ahengi, saha içerisinde kaybolan ruhlar.
    Ama bir müjde var ‘’her zorluktan sonra bir kolaylık vardır’’ ancak bu müjde doğrular yapılırsa tecelli eder.

    Düğmeye basıldı ve başladı doğrular zinciri. Bana göre geç kalınmıştı. Ama yapılması muhakkak olan hamleler yapılmaya başladı. Neydi bu doğruların başlangıcı ve devam eden zincirleri.

    Mustafa Tokgöz; tekrar Berna Başkan’ın yanına dönmesi,hem maddi hem manevi büyük bir güç oldu. Takip ediliyordur illaki, kendisi için hayatta yapmayacağı şeyleri yaparak, Şehrin Kayserispor  duygularını ateşledi.

    Tabir-i caiz ise kapı kapı geziyor, hem destek hem birliktelik sağlıyor. Yapması ve yapılması çok zor olan bir şeyi şu an gerçekleştiriyor.


    Hoca değişikliği; ikinci önemli husus. Orada resmen lig atladık. Bayram Hoca’nın gelmesinin yanlış olduğunu her yerde lanse ettim. Ancak Samet Aybaba’nın gelişinin doğruluğunu da her yerde zikrettim.

    Karşı olanlar vardı evet herkesin içinde belki bir soru, bir sorun vardı bende de olduğu gibi. İşte böyle dönemlerde bu tarz otoriter ve tecrübeli bir hocaya ihtiyaç vardır. Bunu bu 4 Haftalık süreci kayıpsız geçirerek herkese gösterdi.

    Öyle yada böyle bu süreçte 4 puan önümüzü açtı, özgüvenimizi artırdı, geleceğe daha umutla bakmamıza yardımcı oldu.


    Bülent Bölükbaşı’nın görevden alınması; esasında Kayserispor’un hatalarının başında ki adam, dünya iyisi ama olmuyor, yapamıyordu bu işi.

    Bu iş Bülent Bölükbaşı’nın uzmanlık alanı değildi. Gelmeden önce söylemiştim bunları, şimdi zaman yine haklı çıkardı. Kötü hoca tercihlerinin, yanlış transferlerin baş ve tek sorumlusu.


    Kaptanlık; saha içerisinde ki bir başka boyut. Ufak bir bez parçası ancak kola takıldığında inanılmaz ağır. Taşıyamayana verilirse hem takımı, hem oyuncuyu psikolojik ve performans olarak aşağı çeker.

    Yani lidere verilmezse, saygı duyulmayana teslim edilirse, saha içi performansa çok büyük etki eder ki, bunu da gördük. Sapunaru ile burası da tamam.


    Bu doğruları yapan Berna Başkan, çok kısa süredir başkanlık koltuğunda ancak yaşayabileceği birçok sorunları bu kısa sürede yaşadı.

    Bunun da üstü olduğunu düşünmüyorum. Artık başarı için doğrular yapıldıkça sonuna kadar destek olma zamanı. Birlik beraberlik zamanı. Bir olma, tek yumruk olma zamanı. Berna Başkan etrafında kenetlenme zamanı.


    Şimdi devreye kadar bütün puanlara talibiz, ne kadar varsa. Kayıpsız mı geçilecek yani, abartma sesleri duyuyorum. Hayır tabi ki, biz hedefi yüksek tutarsak, attığımız ok hedefe daha yakın olur.

    Devrede de abartmadan nokta 3 en fazla 4 nokta transferle umutlar yeşerir ve meyveler vermeye başlar.


    Daha sonra tüm kalbimizle bu şarkıyı söyleriz…

    İNANIN GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ ÇOCUKLAR
    GÜNEŞLİ GÜNLER GÖRECEĞİZ

    MOTORLARI MAVİLİKLERE SÜRECEĞİZ ÇOCUKLAR
    Güneşli güzel günlere…

     

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum