Mustafa DURAN

    Mustafa DURAN



    SÜLEYMAN AKIN "KRAL ÇIPLAK" DEDİ İSTİFA ETTİ,  TABİ ANLAYAN OLURSA!

    18 Ekim 2020 - 13:19 - Güncelleme: 18 Ekim 2020 - 13:36

    SÜLEYMAN AKIN "KRAL ÇIPLAK" DEDİ İSTİFA ETTİ,  TABİ ANLAYAN OLURSA!

    Kayserispor'un tribünlerden sorumlu genç yöneticisi Süleyman Akın, Sivasspor karşısında alınan 3-1'lik farklı yenilginin ardından "KRAL ÇIPLAK" dedi. ve istifa etti.

    Süleyman Akın, istifa eden diğer yöneticilerin aksine, Kayserispor'da yaşanan sıkıntıları dile getirerek, bu sıkıntıların çözüme kavuşturulmaması nedeniyle istifa ettiğini açıkça beyan etti.

    Akın, Bayram Bektaş ve Bülent Bölükbaşı'nın yanlış kararları nedeniyle takımın başarısız olduğunu alenen beyan ederek istifasını verdi. Tabi anlayan olursa

    Süper Lig'de 5. hafta karşılaşmasında evinde Sivasspor'u ağırlayan Kayserispor, yine farklı bir skorla karşılaşmadan yenik ayrıldı. Lig'de üçüncü yenilgisini alan Kayserispor'un özellikle Sivasspor karşısında ortaya koyduğu futbol eleştiri oklarına haklı olarak hedef oldu.

    Özelkille Teknik Direktör Bayram Bektaş'ın yanlış kadro tercihi, oyunu okuyamaması, oyuncuları tam anlamıyla maça hazırlayamaması, kısacası Kayserispor'u gerçek manada takım hüvviyetine sokamamış olması bir çok sıkıntıyı ve  başarısızlığı beraberinde getiriyor.

    Sivasspor maçı sonrası yönetiminde çatırdama oldu. Kayserispor yönetiminde yaklaşık 4 yıldır görev alan İl olarak Erol Bedir'in yönetiminde göreve başlayan ve Kulübün tribün sorumlusu olarak ta bilinen genç yöneticilerinden Süleyman Akın istifa etti.

    Süleyman Akın istifasını da sosyal medya hesabından ilan etti. Diğer yöneticilerin aksine Süleyman Akın, "Kral çıplak" dedi. Resmen sorunun sıkıntının nedenlerini ortaya koyarak haklı gerekçelerini beyan ederek görevi bıraktığını açıkladı. 

    Süleyman Akın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ise hayla dikkat çekiciydi. Süleyman Akın, resmi twitter hesabından isitfa gerekçesini şöyle dile getirdi: 

    "26 yıldır tribünlerde son 4 yılımı onurla gururla yönetici olarak sürdürdüğüm her şeyim Kayserispor yöneticiliğimden bugün itibarıyla istifa ediyorum.

    Burada olmamızda ki gaye bir şeylere olumlu anlamda destek vermek, katkı sağlamak içindi.

    Mevcut hoca ve menajerin yetersiz ve hatalı işler yaptığı tüm kamuoyu malumuyken hala tahammül edilip gönderilmesinin gündeme dahi gelmemiş olması bize ve Kayserispor'a zarar veriyor.

    Artık tribündeki yerimi Kapalı Kale Taraftarlar Derneği'ndeki yöneticiliğimle Kayserispor peşinde ölene kadar olacağız. Yeni maçlarda görüşmek üzere
    ."

    Evet Kayserispor'da Süleyman Akın Menajer ve Teknik Direktörün yetersizliğini gerekçesiyle istifa etti. 
    Süleyman Akın'ın u haklı tepkisine yönetim hala SAĞIR SULTAN'I oynuyor.

    Berna Başkan, Bayram Bektaş ve Bülent Bölükbaşı'ını biran önce takımdan uzaklaştırmalı. Bu iki isim özellikle Bülent Bölükbaşı takıma büyük zara veriyor. 

    Aksi halde fazla sürmez önümüzdeki bir kaç hafta içinde yönetimin istifası gündeme gelir!
     

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum

    Son Yazılar