Mustafa DURAN

    Mustafa DURAN



    SON SIRADAKİ DENİZLİ'NİN KOVULAN HOCASI KAYSERİSPOR'UN EN BÜYÜK UMUDU OLDU!

    26 Nisan 2021 - 22:25 - Güncelleme: 26 Nisan 2021 - 23:20


    SON SIRADAKİ DENİZLİSPOR'UN ÖNCEKİ ÇALIŞTIRICISI KAYSERİSPOR'DA!

    Kayserispor'daki ilginç uygulamalar ilginç kararlar malesef son sürat devam ediyor.

    Bu saçmalıkların en sonuncusu, Puan cetvelinde son sırada bulunan Denizlispor'un kovduğu Yalçın Koşukavak'ın takımın başına getirilerek,  Ligde kalan 5 hafta için Kayserispor'un en büyük umudu olmuş olması kadar komik ve deli saçması bir durum olamaz.

    Kayserispor'u oyuncağı haline getirenler anlaşılan bu takımı alt lige düşürmek için karar almış bunun başka izahı olamaz. 

    Özellikle Berna Gözbaşı yönetimi döneminde ortaya konan saçma sapan kararlar, yapılan saçma sapan transferler, yeni saçma sapan hoca değişiklikleri aldı başını gidiyor.

    Berna Gözbaşı döneminde Kayserispor bu sezon 6'ncı hocayı takımın başına getirerek üstelek henüz 5 hafta var son gelen Yalçın Koşukavak'ın sezon sonunu göreceği de meçhul! (Bence bu hafta ligin son sırasındaki takım Yalçın Hoca'nın eski takımı Denizlispor karşısında olası bir yeniginin ardından Yalçın Hoca'nın ivedilikle görevine son verilmesi Kayserispor için belki de en hayırlısı olacak)

    Kayserispor'da Hamza Hamzaoğlu'nun görevine son verilmesinin ardından takımın başına şu an puan cetvelinde son sırada bulunan Denizlispor'un öncesi çalıştırıcısı Yalçın Koşukavak getirildi.

    KULÜP RESMİ AÇIKLAMAYI BUGÜN YAPTI

    Yalçın Koşukavak Kayserispor Kulübü tarafından resmen duyuruldu. Kulüpten yapılan açıklamada, "Kayserispor Yalçın Koşukavak ile anlaşmıştır" denildi.

    Kayserispor'un yeni çalıştırıcısı Yalçın Koşukavak, şu an Süper Lig'de son sırada bulunan Denizlispor'un Prosinecki'den sonraki ikinci çalıştırıcısı idi. Yalçın Hoca'nın Denizli'de neler yaptığı ya da daha önceki çalıştırdığı kulüplerde neler yaptığı yada neleri beceremediği bilenen bir gerçekti. 

    Denizlispor'da 9 hafta görevde kalabilen Yalçın Koşukavak'ın görevine 28 Ocak'ta son verilmişti. Denizlispor Yalçın Koşukavak yönetiminde çıktığı 9 maçtan 2 galibiyet 2 beraberlik ve 5 yenilgi alarak 8 puan toplayabilmişti. Denizlispor şu anda 28 puanla son sırada bulunuyor.

    Bu sabah Kayseri'ye gelen Yalçın Koşukavak ayağının tozuyla da çalışmalara başladı. Sarı-Kırmızılı ekip Yalçın Hoca yönetiminde, Yalçın hocanın önceki takımı  Denizlispor maçı hazırlıklarına başladı. 

    KAYSERİSPOR 6'NCI HOCAYI GETİREREK KIRILMASI GÜÇ REKORA İMZA ATTI!

    Kayserispor Hamza Hamzaoğlu'dan boşalan göreve şu anda puan cetvelinde son sırada bulunan Denizlispor'un önceki hocasını getirdi. Süper Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Kayserispor yeni hoca değişikliği ile  henüz ligin bitimine 5 hafta kala 6'ncı hocayı getirerek Süper Lig tarihinde tek sezonda 6 hoca ile çalışan takım olarak tarihe geçti. 

    KAYSERİSPOR 6'NCI HOCAYI GETİRDİ!

    Kayserispor'da görev yapan hocalar:
    Bayram Bektaş (6 maç)
    Ömer Faruk Mahir (1 maç)
    Samet Aybaba (8 maç)
    Uğur Kulaksız (2 maç)
    Dan Petrescu (8 maç)
    Uğur Kulaksız (4 maç)
    Hamza Hamzaoğlu (6 maç)


    BAYRAM BEKTAŞ: Süper Lig'e Bayram Bektaş ile başlayan Kayserispor, Bayram Hoca yönetiminde çıktığı 6 mücadeleden 2 galibiyet ve yenilgi elde etti.

    SAMET AYBABA: Kayserispor Bayram Bektaş'tan sonra Hatayspor maçına Ömer Faruk Metin ile çıkmış daha sonra Samet Aybaba'yı takımın başına getirmişti.  Kayserispor Samet Aybaba yönetiminde 8 müsabaka oynadı ve 4 yenilgi 4 beraberlik aldı. Samet Hoca ile tek bir galibiyet daha elde edilemedi ve Aybaba ile yollar ayrıldı.

    DAN PETRESCU: Kayserispor Samet Aybaba'nın ardından 2 hafta Uğur Kulaksız yönetiminde maçlara çıktı daha sonra Dan Petrescu görevi devraldı. Sarı-Kırmızlı ekip Dan Petrescu yönetiminde ise 8 karşılaşmaya çıktı ve bu 8 maçtan   2 galibiyet 3 beraberlik ve 3 yenilgi aldı.Daha sonra Petrescu'nun görevine son verildi

    UĞUR KULAKSIZ: Kayserispor Dan Petrescu'nun görevine son verilmesininn ardından Kulüp, Uğur Kulaksız ile devam edileceğini yeni hocalarının Kulaksız olduğunu açıkladı. Kayserispor Uğur Kulaksız ile de çıktığı 4 maçtan 2 galibiyet 2 yenilgi aldı. Daha sonra Uğur Hoca'nın da görevine son verildi. 

    HAMZA HAMZAOĞLU: Kayserispor UĞur Hoca'nın görevine son verilmesinin ardından Hamza Hamzaoğlu ile anlaştı. Kayserispor Hamza Hamzaoğlu ile 6 müsabakaya çıktı ve 2 yenilgi ve 4 beraberlik aldı. Hamza Hamzaoğlu'nun görevine de 3-1'lik Beşiktaş yenilgisinin ardından son verildi.

    YALÇIN KOŞUKAVAK: Kayserispor'da Hamza Hoca'dan boşalan göreve Yalçın Koşukavak getirildi. Yalçın Hoca bugün resmen imzayı attı ve Denizlispor maçı hazırlıklarına başladı. 
    Kayserispor sezon henüz bitmeden 6 hoca ile anlaşarak kırılması güç bir rekora da imza attı.

    Süper Lig’e verilen milli ara sırasında tecrübeli teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile anlaşan Hes Kablo Kayserispor, ligin 32. haftasındaki Göztepe mücadelesine yeni hocasıyla birlikte çıkacak.

    Ligin bitimine 5 hafta kala Kayserispor, şu an puan cetvelinde son sırada yer alan Denizlispor'un önceki çalıştırıcısı Yalçın Hoca  Kayseirspor'a nasıl bir katkı sağlayacak merak konusu.  

    YALÇIN KOŞUKAVAK BİR SEZONDA İKİ TAKIM DÜŞÜREN TEKNİK ADAM OLARAK TARARİHE GEÇER!

    Denizlispor'un durumu ortada büyük ihtimalle kümede düşecek. Kayserispor'un da durumu pek iç açıcı görünmüyor. İnşallah küme düşmeyiz. Ancak Kayserispor'da küme düşerse, Yalçın Koşukavak bir sezonda 2 takım düşüren teknik adam olarak tarihe geçer!

     

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum

    Son Yazılar