Mustafa DURAN

    Mustafa DURAN



    KAYSERİSPOR' YENİDEN HAYATA DÖNDÜ!

    05 Aralık 2021 - 17:30

    THİAM ATTI LUNG TUTTU KAYSERİSPOR YENİDEN HAYATA DÖNDÜ

    Kayserispor Antalya karşısında altın değerinde 3 puanı hanesine yazdırdı. Öncelikle Sarı-Kırmızlıı ekibi bu önemli galibiyetten dolayı kutluyorum. Evet başlıkta da yazdığı gibi Thiam attı, Lung rakip forvete izin vermedi ve Kayseirspor yeniden hayata döndü..

    Sarı-Kırmızılılar geçen haftayı Son 3 maçta 2 beraberlik 1 yenilgi alan Kayserispor 16 puanla sıkıntılı bir bölgede geride bırakmıştı. Düşme hattının tamda üzerinde yer alan Kayseirspor Antalya galibiyeti ile adeta yeniden hayata döndü..

    Çünkü Kayserispor'da homurdanmalar başlamıştı. En küçük hatada yada olası bir yenilgide gönderileceğinin farkında olan Teknik Direktör Hikmet Karaman içinde Antalya maçı hakikaten çok önemliydi. 

    Müthiş bir karşılaşma oldu. Sarı-Kırmızılı oyuncuların ortaya koyduğu kazanma arzusu ve istekli futbolu oyuna ve skora yansıdı.

    Thiam'ın 11. dakikada Hossein'nin akıl dolu pasında ceza sahasında topla buluşması ve ustaca topu göğsünde indirip tek hamlede filelerle buluşturması tribünleri coşturmaya yetti.

    Kadir Has Stadı'nda yaklaşık 4 bin kadar taraftarın desteklediği Kayserispor ikinci golü de erken buldu. 

    Spor Toto Süper Lig 2021-2022 Sezonu'nun 15. hafta mücadelesinde Fraport TAV Antalyaspor'u ağırlayan Yukatel Kayserispor, 90 dakikanın sonunda 2-0'lık skorla galibiyete uzanarak 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı.

    Karşılaşmanın nikinci golünde de yine maçın yıldızı Thiam'ın imzası vardı. 15. dakikada Antalyaspor ceza sahası içerisinde gelişen Kayserispor atağında  Thiam'ın ceza sahası içerisinde kafayla indirdiği top Poli'nin eline çarptı.

    Daha sonra VAR incelemesine gidildi ve sonrasında ise maçın hakemi Halil Umut Meler    pozisyonu penaltı olarak değerlendirdi. Penaltı atışını kullanan  Thiam, meşin yuvarlağı kalecinin solundan ağlarla buluştururken skoru da Kayserispor lehine 2-0 yaptı.

    GAVRANOVİÇ'İN SORUMSUZ DAVANIŞI

    Kayserispor için son derece önem taşıyan bu karşılaşmada sarı kartlar ve kırmızı kartlarda adeta havada uçuştu. Sarı-Kırmızılı ekip maçı 9 kişi tamamladı 2 oyuncusu kırmızı kart ile oyun dışı kaldı.

    Tamam futbol bu her şey olur, penaltı da sarı kartta kırmızı kartta.  34. dakikada rakibiyle mücadelesinde yerde kalan Gavranovic'in sorumsuz davnaşı ve rakip oyuncuya arkadan çelme takarak kırmızı kart görmesi hakikaten kabul edilemez bir durum.

    Kayserispor 58. dakikada igelişen se  bir pozisyonda ise  Fredy'in ayağı basan Kolovetsios, ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü ve takımını 9 kişi bıraktı.

    Kayseirspor 58. dakikadan itibaren oyunu 9 kişi ile sürdürdü. Bu dakikalardan son  Antalyaspor Kayserispor kalesinde oldukça etkili pozisyonlar geliştirdi ancak maçın diğer yıldırı Kayserispor'un kalecisi Lung bir birinden başarılı kurtarışlarla kakibe fırsat vermedi.

    Kayserispor Antalyaspor karşısında hayati bir 3 puan aldı. Antalyaspor doğrudan rakibimiz. bu karşılaşma 6 puanlık hatta 9 puanlık bir maçtı bence.

    Evet devrenin tamamlanmasına 4 hafta kaldı. Kayserispor haftaya Beşiktaş deplasmanına çıkacak.

    Zorlu Beşiktaş deplasmanı öncesi Antalya galibiyeti hakikaten de moral oldu.  Tebrikler Kayserispor.. 

     
     

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum

    Son Yazılar