• Reklam
Reklam
Reklam
Mustafa DURAN

Mustafa DURAN



Kayserispor yeni sezonda tahtayı açtıramaz ise büyük sıkıntı yaşar..!

15 Mart 2023 - 16:48 - Güncelleme: 15 Mart 2023 - 16:56

Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Samet Koç önceki akşam Kent Türk Tv'de benin moderatörlüğünü yaptığım ve Musatfa Uğur'un da yorumcu olarak katıldığı "Futbol Artı" programında gündemi sarsacak açıklamalarda bulundu.

Öncelikle Samet Koç'u bu içten samimi ve Kayseirsor Kulübü'nün menfaatini savunan tavırları nedeniyle tebrik etmek istiyorum. Umarım Kayserispor'da uzun yıllar görev yapar..

Kayserispor Kulübü'nün genç basın sözcüsü Samet Koç dün akşam yayınlanan prorgma telefon bağlantısı ile katıldı ve çarpıcı açıklamalarda bulundu, Onur Bulut'un Beşiktaş'a transferi konusundaki son gelişmelerden tutun, "Çağdaş Atan İstifa edecek" haberlerine, Kayserispor'un borcundan tutun Kayserispor'un bu sezon sonu hedefine ve gelecek sezonki planlamalarına ilişkin bir çok soruya samimi ve objektif bir şekilde cevap verdi. 

Samet Koç'un özellikle bahsettiği bir konu vardı ki Kayserispor'un sezon için transfer tahtasının açılması hususu. Evet bu konu çok önemsenmesi gereken bir konu. Kayserisopr yeni sezonda da tahtasını açtıramaz ise büyük sıkıntılar yaşayabilir.. Çünkü bu sezon başında 4-5 futbolcu Kulüpten ayrılmıştı yeni sezonda aynı şekilde illaki ayrılanlar olacaktır. Bu ayrılanların yerlerine yeni takviyeler yapılamaz ise Kayserispor gelecek sezon ciddi boyutla sorunlar yaşayacaktır..

İşte Samet Koç  bu konuya ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu ve "Tahta açılamaz ise büyük sıkıntılar yaşanabilir Çünkü yine futbolcu kaybı yaşanacaktır. Sezon başında 5 futbolcumuz gitti yeni sezonda da illaki kopmalar olacak. Bu nedenle tahtanın açılması gerek bunun için 6-7 milyon avro gerekli bu borcu ödeyip tahtayı açtırmayı hedefliyoruz”  dedi. 

İşte Futbol Artı Programı'nda öne çıkan bölümler: 

Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Batuhan Samet Koç,  gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.  Samet Koç, Çağdaş Atan’ın istifa haberlerine “İstanbul’daki atılık kalemlerin Kayserispor’a zarar vermeye yönelik yalan haberler” dedi” dedi. 

Samet Koç,  Kent Türk Tv’de Musatfa Duran’ın moderatörlüğünü yaptığı Futbol Artı Programına telefonla katılarak, Kayserispor’daki son gelişmeleri değerlendirdi. 
Çağdaş Atan’ın istifa haberlerine “Satılık kalemlerin Kayserispor’a zarar vermeye yönelik yalan haberler” dedi.
Kayserisopr’un hedefi ligde 51 puan kupada final oynamak ve kupayı almak
Kayserispor’un bu sezonki hedefi ile ilgili yöneltilen soruya Batuhan Samet Koç, “Ligde 51 puana ulaşmak kupada da final oynayıp kupayı alma” dedi. 


Samet Koç, şöyle devam etti:  “Kayserispor’un ilk haftadan itibaren kesinlikle hiçbir şekilde düşme endişesini yaşamadı. Kayserispor geçen yılda Kupada final oynamış bir takım idi. 
Kayserispor’un 2022 yılına ait oyuncularına bir borcu bulunmuyor.  Ama Antalyaspor’a bakıldığında 5-6 ay geriden gelen bir ödeme performansı var yönetim istifa etti. Kayserispor’da hoca oyuncu ve taraftar kalitesi ile iyi bir kulübüz. Düşme endişemiz yok. Hedefimiz 51 puan ve buna başaracağımıza inanıyoruz. Kupada ise final ve kupayı almak istiyoruz. Kupada Fenerbahçe ile final ve Türkiye Kupasını almak.  Bizim için kupada başarı Kupayı almaktır.” 

Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Batuhan Samet Koç, farklı Antalya yenilgisini oyuncuların depremden fazlasıyla etkilenmesine bağladı 

Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Batuhan Samet Koç, Sarı-Kırmızılı ekibin farklı Antalya yenilgisini değerlendirdi  ve maçtan 1 gün önce Kayseri’de yaşanan 4.9’luk deprem nedeniyle oyuncuların uyumadığını ve yorgun olduğunu söyledi. Samet Koç şunları söyledi:
“Futbolda böyle sonuçlar almak mümkün. Futbolcularımız depremden çok etkilendi. Mensah depremlerde çok etkileniyorlar. Antalya maçı öncesi bütün oyuncularımız sabaha kadar uyumadı. Bütün oyuncularımız sabaha kadar sandalyede oturdu uyumadılar. 
Karşılaşma öncesi 10 Mart’ta Kayseri’de 4.9 şiddetinde sabah 5.28’de. Kayserispor’da 1 gün sonra 11 Mart’ta deplasmanda Antalyaspor ile oynadı. Depremin etkisi oyuncuları önemli ölçüde etkiledi. Kolay değil Kayseri halkımıza da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” 

"O sözler Beşiktaş Kulübü Başkanına hiç yakışmamıştır" 

Ahmet Nur Çebi’nin Onur Bulut transferi konusunda Kayserispor Yönetimine, sarfertiği “Kendilerine çeki düzen versinler gevezelik etmesinler” sözlerine “Beşiktaş başkanına yakışmayan sözler” dedi,  “Kayserispor Kulübü yönetimi para vermedi çek senet ile yöneticilik yapılıyor ve yakında da genel kurula gidecekler” iddialarına  ise “Kayserispor’un 2022 31 Aralık tarihine kadar hiçbir oyuncusuna borcu olmadığını söyleyerek cevap verdi. 

“Çağdaş Hocanın istifası söz konusu değil bu iddialar satılık kalemlerin asılsız iddialarıdır.”
Batuhan Samet Koç, Çağdaş Atan’ın istifa haberinin özellikle Onur Bulut konusundaki son gelişmeler neticesinde gündeme getirildiği ve Kayserispor’un iç düzenini bozmaya yönelik hamleler olduğunu söyledi. Samet Koç konuya ilişkin şunları söyledi:

“İstanbul’da bazı satılmış kalemler var bunu alenen görebiliyoruz. Beşiktaş ile Onur Bulut konusunda yaşadığımız gerginlik sonrasında bazı hesaplardan bazı kalemlerden Kayserispor Kulübüne yönelik saldırılar var. Kulübün düzenini bozmaya yönelik haberler yapılıyor. 

Bunların çoğuna cevap vermiyorum. Bunların İstanbul’daki kalemler  olduğunu çok iyi biliyorum.  Çağdaş Hoca’nın  istifa haberi çıktı. Daha sonra Ali Çamlı ve yönetiminin kulüpte para ödemediği çek senet ile işi yürütmeye çalıştığı ve genel kurula gideceği yazıldı.” Dedi.

Kayserispor Kulübü’nün 31 Aralık 2022 tarihine kadar hiçbir oyuncusuna borcu yok."

Samet Koç, çıkan bu haberler, İstanbul’daki Bu satılmış kalemlerin yalanları olduğunu belirterek, “ Kayserispor Kulübü’nün 31 Aralık 2022 tarihine kadar hiçbir oyuncusuna borcu yok. Çağdaş Hoca Kayserispor’da en az 2-3 yıl hizmet etmek istiyor ayrılmayı kesinlikle düşünmüyor.” Dedi.

“Çağdaş Hoca Trabzon’a gitmek isterse de önünü açarız”

Basın Sözcüsü Samet Koç, Çağdaş Hoca’nın Trabzonspor’dan teklif aldığı yönündeki haberlerin de gerçeği yansıtmadığını belirterek, “Çağdaş Hoca Trabzonspor tarafından da takip ediliyormuş şayet böyle bir şey olursada biz hocamızın önünü açarız mutlu oluruz. Trabzon gibi büyük bir camiaya hoca olmasını bizde isteri. Ama böyle bir durumun söz konusu olduğunu düşünmüyorum. Çünkü Trabzon’da henüz yönetim bile belli değil.” Dedi. 

“Çağdaş Hoca Trabzon’a gitmek isterse de önünü açarız”

Basın Sözcüsü Samet Koç, Çağdaş Hoca’nın Trabzonspor’dan teklif aldığı yönündeki haberlerin de gerçeği yansıtmadığını belirterek, “Çağdaş Hoca Trabzonspor tarafından da takip ediliyormuş şayet böyle bir şey olursada biz hocamızın önünü açarız mutlu oluruz. Trabzon gibi büyük bir camiaya hoca olmasını bizde isteri. Ama böyle bir durumun söz konusu olduğunu düşünmüyorum. Çünkü Trabzon’da henüz yönetim bile belli değil.” Dedi. 

Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Batuhan Samet Koç, Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin Kayserispor Kulübü yönetiine, “ “Gereksiz yere gevezelik etmesinler kendilerine çeki düzen versinler”  tarzındaki sözlerini de sert dille eleştirdi.

Samet Koç, “ “Karşımızda spor kulübü başkanı olduğunu düşünmüyorum. Sözlerini ve davranışları haddini aşmıştır. Kamuoyuna verdiği demeç olarak Beşiktaş başkanı olduğunu düşünmüyorum. Beşiktaş başkanına hiç yakışmadı. Kullandığı ifadelerde yanlışı var. 
Başkan Nur Çebi’nin Onur’un transferleri ile ilgili yanlış bilgilendirildiğini düşünüyorum. Yanlış ifadeleri var. Konuşacaklarına şikayet etsinler diyor UÇK’ya gittik haberi yok. Odayı kapatım imza attırdınız diyor öyle bir şey yok. Bu konuyu kapatmak istememize rağmen açmaya çalışıyorlar bu da suçluluk psikolojisini gösteriyor” 

“Beşiktaş Onur Bulut için devreye adam sokmaya başladı. Sulh olalım diyorlar”

Basın Sözcüsü Onur Bulut konusunda Beşiktaş Kulübünün araya adam sokup “Orta yol bulalım sulh olalım” şeklinde söllemlere başvurduklarını ancak bu konuda kesinlikle geri adım atmayı düşünmediklerini söyledi.

Beşiktaş aracı gönderiyor, arasını bulalım sulh olalım diye aracı gönderiyor. Ancak Beşiktaş Kulübü Onur Bulut konusunda  biz kapattık. Kendisine başarılar diledik. Menajerin yaptığı bu yanlışlarla hukuk karşısında hesap verecekler. Bundan sonrası kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.

 



Arif Kocaman, bizim için çok değerli bir oyuncu

Samet Koç Arif ile ilgili de değerlendirmelerde bulundu. Koç, “Arif Kocaman  Kayserisopr’un genç ve gelecek vadeden oyuncularından    bizim için çok değerli bir oyuncu ona daha fazla şans vermeye çalışıyoruz. İnşallah daha iyi yerlere gelecek Hoca daha çok şans verme gayretinde.  Hatay maçı oynanmayacağı için Antalya maçında kafa olarak tatile çıkmışlar gibi oldu. Bunun da etkisi ile farklı yenilgi geldi. 

Kayserispor bu hafta puanını 38 yapacak Hatay maçı hükmet galip sayılacak. Daha sonra da Kayserispor puan cetvelinde 5.  Ya da 6. Sırada yer alabilme mücadelesini sürdürecek.”  

“Yeni sezonda tahta açılmalı yoksa Kayserispor için çok zorlu bir sezon olur”
Kayserisopr’un yeni sezonda trasfer tahtasının mutlaka açılması gerektiğine de dikkati çeken Samet   “Tahta yeni sezon için açılamaz ise Kayserispor çok büyük sıkıntılar yaşayabilir” dedi.

Samet Koç şöyle devam etti: “Tahta açılamaz ise büyük sıkıntılar yaşanabilir Çünkü yine futbolcu kaybı yaşanacaktır. Sezon başında 5 futbolcumuz gitti yeni sezonda da illaki kopmalar olacak. Bu nedenle tahtanın açılması gerek bunun için 6-7 milyon avro gerekli bu borcu ödeyip tahtayı açtırmayı hedefliyoruz”   

Basın Sözcüsü Samet Koç, Bu hafta Hatay maçının bay olması sonraki hafta milli maç arasının oluşu ile uzun bir boşluk dönemi oluduğunu bu arada da bir süper lig ekibi ile hazırlık maçı planladıklarını sözlerine ekledi.  
 


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Son Yazılar