• Reklam
Reklam
Reklam
Mustafa DURAN

Mustafa DURAN



KAYSERİSPOR'U FUTBOLU BİLEN BİRİLERİ YÖNETMELİ!

25 Aralık 2020 - 17:48 - Güncelleme: 25 Aralık 2020 - 19:38


KONYASPOR YENİLGİSİ BARDAĞI TAŞIRDI

Kayserispor kötü bir sezon geçiriyor. İçerdeki Konya yenilgisi artık bardağı taşırdı. Taraftarında artık sabrı tükendi..


Geçen sezon bu takım kume düşmüştü. Malesef şu anki tablo geçen sezondan daha kötü Kayserispor bu berbat oyunu bu berbat kadrosu ve bu kafayla giderse sezonda kalması büyük bir mucize olur..

Kayserispor bu şekilde yönetilmeye devam ettiği sürece, Kayserispor'da futbolu bilen birilerinin göreve gelmediği sürece bu takım kesinlikle ve kesinlikle bu sezonda küme düşer!

KAYSERİSPOR'U FUTBOLU BİLEN BİRİLERİ YÖNETMİYOR!

Peki bunun sebebi nedir? Sebebi malesef Kayserispor'u futbolu bilen birileri yönetmiyor. Bu konuya birazdan döneceğiz

Ligde 13 hafta geride kaldı. Geride kalan 13 haftada ise temsilcimiz malesef  çok kötü bir performans sergiledi. Kimi hafta hakem hataları kimi hafta ortaya konan kötü futbol kimi zaman sakatlık ve hastalıklar ve içerde ve dışarıda kaybedilen altın değerinde puanlar.

Kayserispor malesef ilerisi için pek iyi sinyaller vermiyor. Kayserispor geçen sezondan daha kötü bir grafik çiziyor. Her geçen hafta daha da iyiye gitmesi beklenirken tersi bir durum ortaya çıkıyor. 

BEKTAŞ KÖTÜ DİYE GÖNDERİLDİ AYBABA GELDE TAKIM DAHA DA KÖTÜ OLDU!

Bayram Bektaş başarısız diye gönderilirken Samet Aybaba yönetiminde puan itibarıyla daha başarısız bir grafik ortaya çıkmış durumda.   

Malesef Kayserispor bayır aşağı freni patlamış kamyon gibi hızla yokuş aşağı iniyor!  

Kayserispor'daki bu kötü gidiş kesinlikle hayra alamet değil: Geçen sezondan daha kötü bir Kayserispor izliyoruz Bu takımda çok acil ve radikal kararlar alınması gerekiyor. .. 

Şöyle ki kulübün iç yapısına, takımın kadro düzenine karışmak bizim işimiz değil . Ancak görünen köy de klavuz istemiyor. Yolunda gitmeyen bir şeyler var ki takım başarılı olamıyor.

AYBABA KÖTÜ KADRONUN SIKINTISINI YAŞIYOR

Bu başarısızlığın temelinde ise sezon başındaki yanlış transfer tercihleri yatıyor. Malesef Samet Aybaba da bu mevcut kötü kadronun sıkıntısını yaşıyor. 

Geride kalan 13 haftada Kayserispor  2 galibiyet ve 4 beraberlik ve 7 yenilgi alarak 10 puan topladı. 10 puanla 19. sırada yani küme düşme potası içinde yer alıyor. 

Lig uzun maraton 40 hafta sürecek bu maratonda illaki inişler çıkış olacaktır. Ligde mücadele veren ekipler galipte  gelecektir mağlupta olacatır. Galibiyet serileri de yapacaktır üste üste puan kayıpları da yaşayacaktır.

Ligde bu sonuçlar gayet olası ve normaldir  Lakin Kayserispor'daki çok farkıl bir şey!

KAYSERİSPOR ENTERESAN BİR LİG GEÇİRİYOR!

Sezona Bayram Bektaş yönetiminde Başlayan Kayserispor lige çok kötü bir giriş yaptı. Ligde ilk 6 hafta 2 galibiyet 4 yenilgi alan Sarı-Kırmızılı ekipte Bektaş'ın bileti Rize deplasmanında alınan yenilginin ardından kesildi.

Kayserispor 7'hci hafta evinde oynadığı Hatay maçına yardımcı antrenörü ile çıktı , sonrasında  ise Samet Aybaba ile anlaştı.

Samet Aybaba'nın gelişi ile birlikte 15 günlük milli bir ara daha sonra Galatasaray maçı ile Aybaba ilk sınavına çıktı. 

Kayserispor  Aybaba yönetiminde sırasıyla Galatasray, Karagümrük, Göztepe ve içerde Trabzonspor ile berabere kaldı sonrasında Antalya deplasmanında 2-0 mağlup olurken puansız döndü son olarak evinde Konyaspor'a 2-1 yenildi.

Özellikle Göztepe deplasmanında, yenildiğimiz Antalya deplasmanında, sonrasında bu hafta evinde kaybettiği Konyaspor maçında bariz hakem hatalarına şehitlik ettik.

Göztepe maçında özellikle maç sonrasında Başkan Gözbaşı'nın hakemlere yönelik sözleri nedeniyle verilen 90 günlük hak mahrumiyeti hakikaten ağır olmuştu.

Konyaspor maçında özellikle Lennon'a verilen yanıltıcı hareket nedeniyle ikinci sarı kart ve sonrasında kırmızı kart ile oyundan atması yanlışların en büyüğü idi.

HER HAFTA BAŞKAR BİR SORUN ORTAYA ÇIKIYOR!

Malesef her hafta bir sıkıntı her hafta bir sorun ortaya çıkıyor. Bir yandan maçlarda hakem hataları diğer yanda Kayserisporda sakatlıklar bir türlü yakasını bırakmıyor

Kayserispor Samet Aybaba ile malesef 6 maçta henüz galibiyetle tanışamadı.
Bayram Bektaş ile 6 maçta 6 puan toplayan Kayserispor, malesef Samet Aybaba ile 6 maçta 4 puan toplayabildi.

Bu durum Samet Aybaba'nın başarısızlığımı değil tabiki. Takımın mevcut kapasitesi bu. Bunun üzeine çıkamıyor. Üzerine bazı haftalarda hakem hataları bazı haftalarda hastalık ve sakatlıklar ve kırmızı kart cezaları eklenince içinden çıkılmaz bir hal alıyor.

Kayserispor'da bir yandan sezon başında yapılan yanlış transferlerin sıkıntısı yaşanırken bir yandan kulübü yönetenlerin futbolu bilen insanlardan kurulu olmayışı da ayrı bir sıkıntı yaratıyor.

Kayserispor'un devre arasında çok iyi 5-6 takviye yapmaşı şart. Şayet Samet Hoca devre arasına kadar kalır mı kalmaz mı oda meçhul.  

ASIL SIKINTI FUTBOLU BİLEN BİRİLERİNİN OLMAYIŞI!

Asıl sıkıntı Kayserispor'da  futbolu bilen birilerinin olmayışından kaynaklanıyor. 

Burda Berna Hanım'ın ivedilikle futboldan anlayan birilerinin yönetime dahil etmesi gerekiyor artık bunu genel kurulla mı yapar başka bir yöntemle mi bilinmez ancak, ivedilikle futbolu bilen birileri olmalı
 
YANLIŞ TRANSFER POLİTİKASI!

Malesef sezon başında yapılan transfer hataları takımı bu hale getirdi daha da kötüye gidiyor. 

Transferin son dönünde yapılan yüksek maliyetli  Ferdandes ve Denis Alibec  (Kulübe yaklaşık maliyetleri 60 milyon TL)  ve sezon başında yapılan Campanharo dışında transferlerin geneli takıma zerre katkı sağlamıyor. Berna Gözbaşı yönetimi malesef transferde büyük yanlışlar yaptı. 

Kayserispor malesef hala önceki dönemden kalma oyuncuların sırtında gidiyor. Kayserispor'un yükünü hala önceki yönetim döneminden alınan 4-5 oyuncu taşıyor

Berna Gözbaşı  bilerek ya da bilmeyerek şehri Kayserispor menfaatine birleştirmek  yerine yine birilerinin yanlış bilgilendirmesi! sonucu  kutuplaştırdı!

Üstelik alınan kötü sonuçlar artık taraftarın da sabrını taşırdı. Bugün adeta bir ültimatom yayınladı!

İşte bunun için diyoruuzki, Kayserispor yönetimine mutlak suretle futbolu bilen birileri gelmeli.

Berna Gözbaşı ya genel kurul yaparak ya da başka bir yöntemle futboldan anlayan birileri ile mutlaka çalışmalı Yok yapamıyorsa da artık futbolu biler birileri kulübü teslim almalı!

Aksi halde Kayserispor bu kafayla bu zihniyetle kesinlikle küme düşecektir. 


 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Son Yazılar