• Reklam
Mustafa DURAN

Mustafa DURAN



KAYSERİSPOR TRABZON KARŞISINDA SADECE HAKEM KURBANI MI!

02 Ekim 2022 - 09:22

 
Süper Lig'de 8. hafta karşılaşmasında Kadir Has Stadı'nda Trabzonspor'u konuk eden Kayserispor sahadan 2-1 yenik ayrıldı. 21. dakikada Mario Gavranoviç ile 1-0 öne geçen Kayserispor, devreyi de 1-0 önde tamamladı. 

Gavranoviç'in golü ile oyuncular büyük sevinç yaşadı

Maçın 78. dakikasına kadar 1-0'lık üstünlüğünü koruyan Kayserispor özellek 60'nacı dakikadan sonra atakları ile daha etkili gelen Trabzonspor karşısında etkili olamadı. 
Kayserispor'da Teknik Direktör Çağdaş Atan'ın 68. dakikada yaptığı 2 değişik de adeta Trabzonspor'un ekmeğine yağ sürdü.

Çağdaş Atan'ın oyuncu değişikliği hatası!

Çağdaş Atan, 68. dakikada Kayserispor 1-0 önde giderken sahanın iki etkiil ismi Ramazan Cİvelek ve Mario Gavranovic'i oyundan aldı bu oyuncuların yerine İlhan Parlar ve Gökhan Sazdağ oyuna dahil oldu. Oysa Garanoviç ve Ramazan Civelek yerine Oyunda pet etkili olamayan Mame Thiam ve Mensah ikilisi oyundan alınabilirdi. Çağdaş Hoca burada ciddi bir hata da yapmış oldu. Bu hatalı değişikliklerin dışında Çağdaş Atan'ın diğer yanlış kararları zayıf kenar yönetimi Kayserispor'un yenilgisine davetiye çıkardı. 

Bu iki oyuncu değişikliğinin ardından Trabzonspor ataklarını daha da artırmaya başladı. Maçın 71. dakikasında Anastasios Bakasetas ile eşitliği sağlayan Trabzonspor maçın 83. dakikasında yani golden 5 dakika sonra Hakem Ümit Öztürk'ün çok tartışılacak bir pozisyonda Trabzonspor lahine penaltı kararı vermesi Kayserispor'u adeta yıktı. 83. dakikada verilen penaltı vuruşunu kullanan Umut Bozok durumu 2-1 yaptı. 

Karşılaşmanın hakemi Ümit Öztürk yaklaşık 4 yıldır Trabzonspor maçına verilmiyordu 4 yıl önce yönettiği Trabzonspor maçında verdiği hatalı karar nedeniyel Trabzonspor'un kara listesine alınan Ümit Özat 4 yıldır Trabzonspor'un resmi maçlarında görev almıyordu. 4 yıl sonra Kayserispor maçında görev verilen Hakem Ümit Özat Trabzon lehine verdiği hatalı penalhtı kararı ile yine çok tartışmalı bir karara da imza atmış oldu. 

 Karşılaşma sonra Kayserispor başkanı hakeme ateş püskürdü.  Maç sonrası açıklama yapan Kayserispor Başkanı Gözbaşı,  “Maç kazandık diye boşa havaya girmesinler. Ne hikmetse 3-4 yıldır Trabzonspor maçına verilmeyen bir hakem, bizim maçımızda veriliyor. O da zorlama bir penaltıyla kendini affettirmeye çalışıyor. Maçı bir yerden alıp diğer tarafa götürüyor.” dedi. 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Son Yazılar