Mustafa DURAN

    Mustafa DURAN



    KAYSERİSPOR OYUNCAĞINIZ DEĞİL OYNAMAYIN! PUAN SIRALAMASININ FARKINDA MISINIZ YOKSA UMURUNUZDA MI DEĞİL ?

    05 Nisan 2021 - 13:44 - Güncelleme: 05 Nisan 2021 - 16:27


    KAYSERİSPOR OYUNCAĞINIZ DEĞİL OYNAMAYIN!  PUAN SIRALAMASININ FARKINDA MISINIZ YOKSA UMURUNUZDA MI DEĞİL ?

    32. Haftaya 15. Sırada giren Kayserispor bu hafta oynanan maçların ardından 4 basamak geriye düştü ve 18. Sıraya yani küme düşme potasına indi. Üstelik Hamza Hoca ile daha iyi olacağız derken, daha ilk haftadan daha da kötü olduk..

    Kayserispor’u yönettiğini sananlara  sesleniyoruz:

    Yapmayın, etmeyin, oynamayın bu şehrin kaderi ile. Puan sıralamasında bu takım şu an nereye geldi? Olanların farkındamısınız. Yoksa, umunuruzda değil mi?  

    Liglerdeki bütün takımlar; Milli maç arasını değerlendirip, sakatların tedavisi, fizik-kondisyon ve taktiksel eksikliklerinin giderimesi gibi konularda çaba harcadılar.

    Kendilerini önlerindeki hepside final niteliğinde olan 10-11 maça hazırlamaya çalıştılar.
    Bu takımların yönetimleride gece-gündüz demeden teknik ekip ve oyuncuların motivasyonu için gayret edip dikkat ve konsantrasyonun SAHA İÇİNDE yoğunlaşması için gayret ettiler.

    Takım can derdindeyken Kamuoyu ve Taraftarlarını kendi ŞOV larıyla meşgul etmeyip KOMİK SÜRPRİZLER açıklamadılar.

    BİZİMKİLER NE YAPTI?? Kendileri futbol ve idaresi konusunda pek etkili olamadıklarından  (iki-üç deplasman konuğu, bein sport şifresi gibi) aktiviteler ile Taraftara şirin gözükmeye çalıştı.

    İKİ YILDA 30 AŞKIN TRANSFER VE TAMAMI ÇÖP TRANSFERLERLE BU İŞ YÜRÜMÜYOR!

    İki yıl boyunca yapılan 30 u aşkın ve tamamına yakını ÇÖP olan transferler ve bu kapasitesiz oyuncular için harcanan veya borçlanılan milyon dolarları, bu harcamaların Kayserispor tarihinde örneğinin olmamasını gözlerden kaçırmaya çalıştılar.

    Milyonlar verip aldıkları pahalı oyuncularına lisans çıkarmayıp, aylardır Kayseri’de olduğu bile unutulan Muğdat gibi oyuncuların kadroya girmesini kamufle etmeye uğraştılar.
    Genel  kurulda yönetime 20-30 kişi seçilmesine rağmen, bu gün yönetimin sadece Başkan, Kardeşi ve istifa edip niçin geri döndüğü merak edilen Danışmanı-Sözcüsü olarak görev yapan kişiden ibaret olmak üzere sadece 3 kişiden oluşmasının üzerini örtmeye çalıştılar.

    Kısaca;

    Kayserispor can derdindeyken;

    Yönetime ve yönetim tarzlarına ciddi şekilde ve haklı tepkisi olan BÜYÜK KAYSERİSPOR TARAFTARININ ağzına bir parmak bal çalmak istediler ve SAYGISIZ bir şekilde "Deplasman konuğu, Bein sport, büyük sürprizler vs" OYUNCAK kabilinden açıklamalar yapıp, KÖRLER-SAĞIRLAR biribirlerini ağırladılar.  TARAFTARDA bunu yedi, ÖYLE Mİ?

    GERÇEK TARAFTAR - SANAL TARAFTAR! 

    Bu arada,  yönetimin kendi istediği gibi düşünen taraftara  GEERÇEK TARAFTAR, istedikleri gibi düşünmeyen taraftara da SANAL TARAFTAR söylemleri var ki bu konuda çok enteresan.   Bu takım için gecesini gündüzüne katan bu taraftar kendisine 'SANAL TARAFTAR' denilmesini de asla unutmaz. Bu konuyu da önümüzdeki günlerde tekrar ele alacağız. 


    Göztepe maçına gelince;

    Hoca değişikliğinin ve bir hafta boş geçmenin de etkisiyle ilk yarım saatte istekli bir Kayserispor ve heryerde mücadele edip pozisyon yakalayan PEDRO vardı ancak şansızdı.
    Göztepe karşısında golü de bir şekilde bulduk ama futbolcularımızın toplam kapasitesi, yönetimin idare tarzı ve Hamza Hoca’nın da henüz takıma tam hakim olamayışı nedeniyle bir gol yedik ve mutlak üç puan almamız gereken maçtan bir puanla ayrıldık.

    Biz 2 puan kaybettik rakipler için firesiz kazandı!

    Kayserispor kendi evinde hayati maç niteliği taşıyan Göztepe karşısında galip gelemezken; 
    Rakipler;,

    Kasımpaşa, Beşiktaş’ı, Ankaragücü Antalya’yı, Başakşehir Malatya’yı ve Gençlerbirlği Alanyaspor’u mağlup etmeyi başardı. 30 puanla 15. Sırada girdiğimiz 32. Haftanın ardından 31 puanla 18 sıraya yani potanın içine gömüldük. 

    Bu yönetim ayni idare tarzıyla geçen yıl takımı küme düşürmüştü. Cumhurbaşkanı’nın düşmeyi iptal etmesi ile ligde kalmıştık.

    Yani diyoruz ki şu an yine potadayız.  Yani AYNİ TAS AYNİ HAMAM!!

    Önümüzde 10 maç var. Mutlaka 13-14 puan almamız lazım.
    Bu itibarla,

    Salı günü Trabzon deplasmanı ve pazar evimizde oynayacağımız Antalyaspor maçlarından en az  4 puan almak zorundayız.

    Bu saatten sonra, Hoca ve oyuncularla ilgili bir tasarruf söz konusu olamayacağına göre,Yönetimin bildiği veya bildiğini zannettiği tüm eski bilgilerinin yanlışlığını görüp,son 10 maçta önceki uygulamalarının tam TERSİni yapmaları bile çözüm olabilir!

    Taraftarla dalga geçmeden, sosyal medyada oyuncak oynamadan, ellerinden bir şey gelmiyorsa en azından HİÇ BİR ŞEY YAPMADAN dursalar bile inanıyorum ki bundan kötü olamaz.

    Ancak, Başkan ve danışmanı böyle bir sessizliğe katlanabilirler mi bekleyip göreceğiz. Onlara göre; ŞAHSİ TANITIM ve REKLAM olmadan bu görevler YAPILIR MI?  BİLEMİYORUZ.



     

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum

    Son Yazılar