• Reklam
Reklam
Reklam
Mustafa DURAN

Mustafa DURAN



KAYSERİSPOR KENDİ GÖBEĞİNİ KENDİSİ KESMELİ TRABZON'A HİÇ GÜVENMİYORUM!

15 Mayıs 2021 - 09:59 - Güncelleme: 15 Mayıs 2021 - 10:23

Süper Lig'in kapanış maçı hem zirveyi hem de kümede kalacak takımları belirleyecek. Ligin şampiyonu ve ligde küme düşecek 4. takım bu akşam netlik kazanacak.

Kayserispor bu akşam Süper Lig'de matematiksel olarak şampiyonluk iddiası devam eden  Fenerbahçe'yi konuk ediyor. 41 puanlı Kayserispor 38 puanlı Gençlerbirliği ile kümede kalma adına yarış veriyor. Şayet bu akşam Kayserispor kaybeder, Gençlerbirliği ise deplasmanda Trabzon'u yenerse Kayserispor küme düşüyor. 

TRABZON'A GÜVENMİYORUM!

Açıkçası Trabzon'a hiç güvenmiyorum. Bu nedenle Kayserispor'un bu akşam mutlak suretle Fenerbahçe'den puan alması gerekiyor. 1 puan Kayserispor'a fazlasıyla yetiyor.

Trabzonspor'un geçen sezon yaptığını hala unutmuyoruz. Trabzonspor geçen sezon Kayserispor'u küme düşürmüştü bunu unutmadık. Şayet ligden düşme kaldırılmamış olsaydı Kayserispor bu sezon alt ligde mücadele ediyor olacaktı. 

Kayserispor  bugün Fenerbahçe ile hayati bir 90 dakikaya çıkacak. Kadir Has'ta saat 20.30'da başlayacak olan karşılaşmayı Halil Umut Meler yönetecek.

Kayserispor, şampiyonluk iddiası da hala matematiksel olarak devam eden Fenerbahçe karşısında galip gelmenin yollarını ararken kulağı da Trabzon'da, Trabzonspor-Gençlerbirliği maçında olacak. 

Fenerbahçe'nin hala iddiası var  o yüzden Kayserispor'un bu akşam işi kolay olmayacak. 41 puanla 17. sırada yani potanın bir tık üzerinde bulunan Kayserispor, 38 puanla 20. sırada yer alan Gençlerbirliği ile kıyasıya bir kümede kalma mücadelesi verecek

Gençlerbirliği şayet yener ve Kayserispor yenilirse ikili averaja göre Gençlerbirliği'nin avantajı bulunuyor ve Kayserispor bu şekilde küme düşüyor.

Kayserispor'un bu gece Trabzonspor-Gençlerbirliği maçının sonucunu gözetmeksizin mutlak suretle puan alması gerekiyor. Kayserispor'a bu akşam 1 puan dahi yetiyor.

11 haftadır evinde yenilmeyen Trabzonspor'un Gençlerbirliği ile ligin son hafta maçında karşılaşıyor olması ve Trabzonspor'un 4. sıradaki yerinin garanti oluşu açıkçası beni endişelendiriyor.

Denizlispor, Ankaragücü ve Erzurumspor küme düştü. Kümed düşecek 4. takım ise Kayserispor ya da Gençlerbirliği olacak. Dileğimiz tabiki Kayserispor'u kümede kalması yönünde. 

Ancak dediğim gibi Trabzonspor'un bu akşam Gençberliği karşısında gerçek gücünü ortaya koyacağından pek kemin değilim.

Trabzonspor ile ilgili endişeyi önceki Kayserispor Kulübü Başkanı Berna Gözbaşı'da dile getirmişti. 

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı kümede kalma mücadelesi veren Kayserispor'un Fenerbahçe maçını kazanarak rakip Gençlerbirliği'nin maç sonucunu beklemek istemediklerini söylemişti. 

Berna Gözbaşı Trabzonspor'un Gençlerbirliği ile oynayacağı maç ile ilgili: ""Trabzonspor da büyük camia, büyük takım, çıkıp kendilerine yakışan futbolu sergileyeceklerine inancım tam. Trabzon büyük camia mutlaka kendine yakışanı yapacaktır" şeklindeki yorumu ile gönderme yapmıştı. 

Bu nedenle Kayserispor'un Trabzon'un ne yapacağını düşünmeden öncelikle Bu akşam puan almanın yollarını araması gerekiyor. Kayserispor'un kendi göbeğini kendisinin kesmesi şart. Aksi halde Trabzon'a güvenmiz yok!

32. RANDEVU..

Sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek. Kayserispor ile Fenerbahçe Süper Lig tarihinde ise yarın 32'nci karşılaşmaya çıkacak. Daha önce oynanan 31 karşılaşmada ise Fenerbahçe'nin üstünlüğü buluyor.

Süper Lig'de oynanan 31 maçta Fenerbahçe 18 kez Kayserispor ise 5 kez galip gelebildi. 8 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. 

Kayserispor Süper Lig tarihinde Fenerbahçe'yi sahasında ise 15 kez konuk etti ve 15 maçta Kayserispor ve Fenerbahçe'nin 6'şar galibiyeti bulunuyor. 3 maç ise beraberlikle sonuçlandı

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Son Yazılar