• Reklam
Reklam
Reklam
Mustafa DURAN

Mustafa DURAN



KAYSERİSPOR İÇİN TFF 1. LİG ÖNCESİ, "SON ÇIKIŞ" !!!

12 Nisan 2021 - 12:07 - Güncelleme: 12 Nisan 2021 - 12:25


TFF 1. LİG ÖNCESİ, "SON ÇIKIŞ"

Kayserispor'da Antalyaspor maçı, taşan bardağı ziyadesiyle bir daha taşırmış durumda. Kurtarıcı olarak getirilen Hamza Hamzaoğlu da kötü gidişe çare bulamadı. 

Antalyaspor karşısında alınan 1-0'lık yenilgi üstelik bu yenilgiden daha kötüsü ortaya konan ruhsuz, mücadelesiz geleceğe dair umut vermeyen tablo taraftarı iyice endişelendirmeye başladı.

Makas giderek daralıyor. Evimizde oynadığımız ve mutlak suretle kazanmamız gereken Göztepe maçında kaybedilen 2 puandan sonra yine evimizde oynadığımız Antalyaspor maçından da 3 puanlık kayıp taraftarı iyice çileden çıkarmış durumda.

Kayserispor geride kalan 33 haftada 32 maç yaptı ve 33 puan topladı puan cetvelinde de 18. sırada yani düşme potasının içerisinde. Atı alan üsküdarı geçiyor. Kayserispor ise yerinde bile sayamıyor sürekli geriye gidiyor.

Bu arada zaman da sürede daralıyor. 8 maç eve Kayserispor'un yeni sezonda da Süper Lig'de devam edebilmesi için tam 8 maçlık bir şansı bulunuyor.


Uzatmıyorum,
Düşüyoruz!!!
Radikal tedbirler almalıyız..!?


Sosyal medya sevdalısı, Ajitasyon ustası, Süper ligde takım yönetmeyi, mantı günlerindeki dedikodularla karıştıran

Mevcut BAŞKANLA birlikte;

ÖSS,KPS, (A1,B1,VS) EHLİYET SINAVLARINDA derece yapmış, ÇENGEL BULMACA konusunda çok başarılı, KİM MİLYONER OLMAK İSTER? gibi yarışmaları evden izlerken 3.Soruya kadar gelmiş ama şanssızlığını yenememiş ,evinde 8 raflı, 330 cm boyunda, el değmemiş, gıcır gıcır ve okunmayı bekleyen kitap-kırtasiye ile dolu kütüphanesi olan kardeşinden;
  
VE, Futbol ve yönetimi konusunda hiç bir bilgisi olmayan, biri yabancı 6 hakemden oluşan "Kayserisporun maçlarını izleyip " sadece kendisine rapor verdiklerini söyleyen (Hayali bir ekip ve neye yarayacağı belli olmayan bir uygulama), yönetimden ayrılıp-konuyla ilgili ne biliyor ve ne sorulacak sa-DANIŞMAN olarak geri dönen, "KIYMETİ KENDİNDEN MENKUL" 
GÖREVLİden,

Acilen KURTULMALIYIZ.!!

Hiç bir eski- yeni yöneticiyi dinlemeyen, taraftarları SAHTE-GERÇEK diye bölmeye çalışan, son derece ACEMİ ama en kötüsüde, bunun farkında olmayan bu arkadaşlardan MAYIS 2021 de mecburen yapılması gereken SEÇİMLİ GENEL KURULU beklemeden, derhal kurtulmaz isek Mazallah;

KAYSERİSPORUMUZ Süper ligden düşecektir.!!

Yapılan ÇÖP transferler, kulübün başarısız ve işsiz Hoca çiftliğine dönüştürülmesi, eski ve başarılı yöneticilere iftiralar edilip küstürülmeleri, (Buna rağmen önceki başkan ve yöneticiler takımın selametini düşünerek mecbur kalmadıkça, polemik yaratacak hiç bir açıklama yapmamış ve KAYSERİSPORUN menfaatleri gereği mevcut yönetime destek olmaya çalışmış, biz gazetecilerin sorularında bile yönetimi sıkıntıya sokacak beyanlarda bulunmamışlardır))  bu yönetimin görevde olduğu 2 yılda BORÇLANIP, TEMLİK KOYARAK,sokağa attığı rekor miktarda MİLYON DOLARLAR ileride mutlaka sorulması gereken icraatlardır ama bu günün konusu değildir.

Öncelikle,

Onursal başkanlar,
Şehri yönetenler,
Kayserisporun içinde bulunduğu girdaptan çıkması için bilgi ve tecrübesi olan eski - yeni idareciler,

Başta Kapalı Kale olmak üzere takımın gidişatından üzüntü duyan ve kulübün gerçek SAHİPLERİ,

BÜYÜK KAYSERİSPOR TARAFTARLARI;

Bir araya gelmeli ve Mayıs 2021 de mecburen yapılacak seçimli genel kurula kadar "Acil eylem planı" oluşturulmalıdır.

Her kesim ve tarafın katkı vereceği bu ekip veya oluşum dizginleri ele amalı ve kalan 8 maçtan mutlaka 13-14 puan toplamalıdır. Genel kurulda ise önümüzdeki sezonların yeni yöneticileri seçilebilir.

AMERİKA'YI YENİDEN KEŞFETMEYE GEREK YOK; Bunun uygulaması, 2016-17 devre arasında yapılmış ve genel kurul beklenmeden Dr.Erol Bedir ve ekibine VEKALET vermek suretiyle, o günlerin bundan daha büyük sıkıntıları aşılmıştı. 

Bu gün de çok acil bir şekilde benzer uygulama yapılması
ELZEM dir.


Mevcut başkan bu konuda inat emmemeli NEFİS yapmamalı ,takımın kurtulmasının,
"Her bakımdan" öncelikle kendi lehine olacağını iyi hesaplamalıdır.

Etrafındakilerin sınav dereceleri ve IQ seviyeleri bunu hesap edebilmelerine yetecektir kanaatindeyim.!

2 yıldır yanlış üstüne yanlış yapan mevcut Başkan, girişimi başlatmalı ve durmuş saat bile günde iki kez doğruyu gösterir misali;

Gerçeği görmeli ve
ŞEHRİ HAREKETE GEÇİRMELİDİR.
HASAR ne kadar BÜYÜK olursa olsun,
Zararın neresinden dönersen KARdır ve Hatadan dönmekte,
MEZİYYETTİR..

Hala bir şansımız varken..

Haydi BAŞKAN bekliyoruz yap artık YAKIŞANI..!

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Son Yazılar