• Reklam
Mustafa DURAN

Mustafa DURAN



KAYSERİSPOR GÖZ GÖRE GÖRE KÜMEYE GİDİYOR!

05 Nisan 2021 - 13:28

Ligde 32. Hafta karşılaşmaları geride kaldı. Kayserispor evinde Göztepe karşısında altın değerinde 2 puan kaybederken rakiplerin kazandığı hafta adeta kahroldu.

Kayserispor’un Göztepe karşısında puan kaybetmesi, Başakşehir’in, Ankaragücü’nün, Kasımpaşa’nın ve Gençlerbirliği’nin haftayı galhibiyetle kapatması Kayserispor için adeta kabus oldu.

32. haftaya 30 puanla puan cetvelinde 15. Sırada giren Kayserispor,  32 hafta maçlarının ardından 18. Sıraya yani küme düşme potasının bulunduğu son 4 takım arasına girdi.
Oysa Kayserispor yönetimi, Hamza Hoca’nın da gelişi ile hayli ümitlenmişti.

 Biz her ne kadar “Sıkıntı teknik ekipte değil asıl sıkıntı yönetimde. Teknik Direktör değişikliği ile bu sorun çözülmez, yönetimde radikal değişikliklere gidilmesi gerek” desekte yönetim her zamanki gibi  yine bildiğini okumuş Petrescu’yu gönderdikten sonra 4 hafta Uğur Hoca ile devam edip ardından bu sezonki 5. Hocayı yani Hamza Hamzaoğlu’nu takımın başına getirmişti.

Göztepe maçında maalesef Hamza Hoca’da bu takımdaki sıkıntıyı çözemedi. Kümede kalma hesapları yapan ve bu minvalde hayati önem taşıyan İçerideki Göztepe maçında da maalesef  2 puan daha kaybedildi.

Bu hafta deplasmanda Trabzonspor maçı var. Bu maç hiç kolay geçmeyecek. Zirve hesapları yapan Trabzon, Sivas’ta puan kaybetti. Abdullah Avcı’nın takımı kendi evindeki maçta Kayserispor karşısında mutlak galibiyet arayacaktır. Kayserispor’un bu hafta da işi hakikaten kolay gözükmüyor.

Sonra içerde Antalyaspor, deplasmanda Konyaspor maçları varki çok ama çok sıkıntılı bir süreç. 

Maalesef Kayserispor kötü yönetiliyor. Maalesef Kayserispor’da futbol aklı yok. Maalesef takım şehirden taraftardan ve medyadan da uzaklaştırılmış durumda.
Bu atmosferde bu takımın başarılı olması imkansız ivedilikle genel kurula gidilmesi yönetimin güçlendirilmesi gerek

Ey Kayseir’ye yön verenler ey bu şehrin yöneticileri idarecileri, Şehr-ül Emin’leri. Ligin tamamlanmasına 10 hafta kaldı radikal kararlar alınmazsa bu takım küme düşüyor görün artık. Acil müdahale şart artık..
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Son Yazılar