Mustafa DURAN

    Mustafa DURAN



    KAYSERİSPOR GÖZ GÖRE GÖRE KÜMEYE GİDİYOR!!

    20 Mart 2021 - 18:09 - Güncelleme: 20 Mart 2021 - 18:40

    Fatih Karagümrük karşısında farklı bir yenilgi alan Kayserispor taraftarını iyice endişelendirmeye başladı. .

    Skor o kadarda önemli değil 3-0 bitit ancak daha farklı da olabilirdi  Ancak bir önemi yok. Lakin ortada mücadele yoktu, Kayserispor adına sistem, oyun anlayışı takım ruhu yoktu. İyi oynarsın kaybedersin sıkıntı yok. Ancak Kayserispor'un ortaya koyduğu futbol geleceğe dair hiç ama hiç umut vermiyor.

    Karagümrük karşısında Kayserispor adına geleceğe dair ümit verici hiç bir durum yoktu. Kayserispor bu futbolla malesef kümeye doğru ilerliyor. 

    Kayserispor göz göre göre bir alt lige gidiyor. 

    -Ne yapalım,1,5 milyonluk şehirde başkası yokmuş!

    -Önce görev alanlar, tecrübeli olmalarına ve başarılarına rağmen; iftira, yalan-dolan ve destek noksanlığından dolayı yeniden görev kabul etmiyorlarmış!

    -Futbolu hiç bilmesede, konuyu sadece SOSYAL MEDYA da meşhur olma aracı olarak görsede, KADIN olması ve İşi bilenlerin aksine BAŞKANLIĞI ÇOK İSTEMESİ avantaj olabilirmiş!

    - Hele yanına birde, futbolu ve yönetimini hiç bilmeyip konuyla ilgisi sadece sarı-kırmızı renkli ama İstanbul adresli bir takımın taraftarı olmak boyutunda olan bir kişiyide koyarsak artık sırtımız hiç yere gelmezmiş!?

    Başkan şovunu yapar, diğer kişide (yönetici mi?,çalışan mı? ,yöneticilikten niye ayrıldı?, danışman olarak niye döndü?-Ne danışılacaksa?,  KAYSERİ farkındamıdır?)  takımın soyal işleriyle uğraşır. Bekar futbolcuların düğünlerini, birlik ve beraberlik projesi kapsamında Mangal partileri organize eder.

    Başka yöneticiye gerek yok, listeye yazılsın  usül yerini bulsun yeter. Nasıl olsa KÜME DÜŞSEKTE Sayın Cumhurbaşkanımızın insiyatifiyle düşme kaldırılır ve bizde kurtuluruz,!

    -Ne kadar yanlış uygulama olursa olsun Kayserisporun gerçek sahipleri olan TARAFTARLAR da önceleri tepki verir ama zamanla alışırlar!.

    Bu fikirler ne kadar da orijinalmiş!?.

    Evet, bu tahminlerin ilk bölümü tuttu!! Geçtiğimiz sezon DÜŞTÜK ve DÜŞMEDİK!!!.

    Ancak felaket geliyorum demez ama bu sezon GÖZ GÖRE GÖRE geldi. Sezon başından beri yapılan korkunç transfer hataları, yanlış hoca tercihleri ve takımın yönetimdende, şehirdende, taraftardanda koparılışı bizim bu günümüzü hazırladı.

    Kayserisporun menfaati doğrultusunda şimdilik açıklamayacağımız, takımımızın 2 yılda HARCAYAMAYACAĞI PARA ve altından kalkılması imkansız bir BORÇ stoğu.

    Hesap vermez, söz dinlemez sadece biribirlerinin söylemlerini çürütmeye çalışan ikilinin Kayserisporu getirdiği nokta işte bu.!

    Yönetimin elinin değmediği, (aldıkları  yeni oyuncuları oynatamadıkları ilk maç ve aldıkları hocaları gönderip mecburen alt yapı hocalarıyla çıktıkları dört maç) 5 maçtan alınan 15 puanla halen ligde kalma iddiasını devam ettiren Kayserisporda son haftalarda yine anlamsız işler olmakta ve zaten kısıtlı kapasitesi olan takımda bundan olumsuz olarak etkilenmektedir;

    Şöyleki;

    Galatasaray maçından önce; Kayserisporun başında -MECBURİYETTEN- çıktığı 4 maçıda kazanıp 12 puan alan UĞUR Hocanın yerine Yalçın Koşukavakla anlaşılmış, yeni hocaya ödemede yapılmış, yardımcılarıda Kayseriye gelmiş ve Alper hocada istifa etmişti.

    Ancak taraftar tepkisi nedeniyle Yalçın Hoca göreve başlatılamamış ve yardımcıları vasıtasıyla UZAKTAN KUMANDA ile takımı yönetmeye çalışmıştır.

    Sonuç: Oynanan 2 maç, yenilen 6 gol ve alınan sıfır puan...!

    Hele bu maćlarda oynanan futbol ise içler acısıdır. Kendi sahamızda oynadığımız ve son haftalarda formsuz ve alt sıralardaki takımların bile yendiği Galatasaraya 3-0 mağlup olurken, bu hafta onadığımız Karagümrük maçındada ezik bir oyun ve 3-0 lık mağlubuyetle ayrıldık.

    Sahada mücadele adına hiçbirşey yoktu. Toplam 9 faul ve 1 sarı kartla maçı tamamladık.

    Rakiplerimizden, Rize İstanbulda Galatasaray'ı yenerken, Gençlerbirliği Kasımpaşayı yendi
    Ama bilinen birşey varsa o da bu kafayla gidersek sezon sonunda hiçte arzu etmediğimiz pozisyonda olacağımızdır.

    O halde çözüm nedir? Bu girdaptan nasıl çıkarız?

    Onlarca oyuncu aldınız olmadı,

    Değiştirdiğiniz rekor sayıda hoca çare olamadı.

    VE ŞİMDİ SIRA MECBUREN YÖNETİMDE! 

    Ya bırakın, yönetimden yeni bir başkan seçilsin

    Ya sorumsuz ama yetkili çalışanları (Danışman vs) gönderip yönetiminizden birilerini yetkili kılın.

    MUSTAFA UĞUR'U GETİREBİLİRSİNİZ MESELA!

    Veya, Mustafa Uğur gibi bir kişiyi kulüpte görevlendirerek, yönetimsel faaliyetleri ona bırakıp Uğur hocayla devam edin.

    Milli arayı iyi değerlendirip şehirdeki ortak aklı devreye sokun..

    Bu gibi sıkıntılarda nasıl mücadele edileceğini iyi bilen eski yöneticilere danışın .Her ne kadar pandemi nedeniyle stadlara gelemeselerde TARAFTARI asla ihmal etmeyin!

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum

    Son Yazılar