Mustafa DURAN

    Mustafa DURAN



    KAYSERİSPOR GEÇEN SEZONUN GERİSİNDE!

    22 Ağustos 2021 - 10:10 - Güncelleme: 01 Eylül 2021 - 16:47

    Bu hafta evinde konuk ettiği Adana Demirspor karşısında 2 puan kaybeden ve sahadan 1-1 berilikle ayrılan Kayserispor geçen sezonun gerisinde bir performan ortaya koyması taraftarı endişelendiriyor.

    Sezona Yalçın Koşukavak ile başlayan ve daha ilk haftada hoca değişikliği kararı alarak eleştiri oklarına hedef olan Kayserispor, yeni çalıştırıcısı Hikmet Karaman ile çıktığı Adana Demirspor karşısında beklenen 3 puanı alamamanın da sıkıntısını yaşıyor..

     Kayseri'nin Süper Lig'deki temsilcisi Kayserispor 2021-2022 sezonuna kötü bir başlangıç yaptı. Sarı-Kırmızılı ekip geçen sezonun ilk 2 haftasında topladığı puanlarında gerisinde kaldı. 

    Kayserispor geçen sezona göre lige kötü başladı ve geçen sezon ilk iki maçta topladığı puanların da gerisinde kaldı.

    Sarı Kırmızılı ekip, geçen sezon lige Kadiir Has Stadı'nda konuk ettiği Kasımpaşa maçı ile başlamış ve o karşılaşmayı 1-0 kazanmıştı ve 3 puanı hanesine yazdırmıştı.

    Yine geçen sezon Kayserispor ikinci hafta deplasmanda Alanyaspor'a konuk olmuş ve o karşılaşmadan da 2-0 yenik ayrılmıştı. Kayserispor 2020-2021 sezonunda ilk 2 maçta 3 puan toplamıştı.

    Sarı-Kırmızılı ekip bu sezon ise lige deplasmanda oynadığı Altay ile başladı ve Kayserispor, ligin yeni ekibi Altay'a deplasmanda 3-0 mağlup olmuştu.

    Kayserispor yine bu sezon ligde ikinci maçını ise Kayseri'de yine ligin yeni takımlarından Adana Demirspor'u ağırladı ve bu karşılaşma ise 1-1 beraberlikle sonuçlandı ve Kayserispor  2 puanı kaçırdı.

    Kayserispor bu sezon oynadığı ilk 2 maçtan da 1 puan topladı ve geçen sezon topladığı 3 puanın gerisinde kaldı. 

    Hikmet Karamanlı Kayserispor bu hafta deplasmanda Başakşehir ile oynayacak sonraki hafta ise evinde Kasımpaşa'yı ağırlayacak 

    Adana Demir beraberliği ardından kadrosuna bir oyuncu daha dahil eden Kayserispor'un önümüzdeki haftalarda ortaya koyacağı performans merak konusu.. 

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum

    Son Yazılar