Mustafa DURAN

    Mustafa DURAN



    KAYSERİSPOR GALATASARAY'I YENEREK TARİHE GEÇEBİLİR!

    09 Mart 2021 - 15:52

    Süper Lig'de son 2 haftayı galibiyetle kapatarak puanını 31'e çıkartan Kayserispor, bu hafta evinde Galatasaray'ı konuk edecek.

    Sarı-Kırmızılı ekip evinde Süper Lig'de hiç galibiyeti olmayan Galatasaray'ı ilk kez mağlup ederek tarihe geçebilir çünkü Kayseri'de lig maçlarında Galatasaray'a karşı galibiyetimiz bulunmuyor. 

    Kayserispor pazar günü oynanacak zorlu Galatasaray maçına moralli hazarlanıyor.  Galatasaray'ın güçlü bir takım ancak kesinlikle yenilmeyecek bir takım değil Üstelik Kayserispor Galatasaray'ı da yenebilir. Süper Lig'de bu sezon gördük hiç bir takım yenilmez değil.

    Kayserispor Süper Lig tarihinde evinde Galatasaray ile 15 kez karşılaştı.
    Sarı-kırmızılı ekip, bu 15 maçtan  8 yenilgi ve 7 beraberlik aldı ve hiç bir maçta galip gelemedi.


    Ancak Kayserispor son 2 hafta kaybetmiyor,  Çaykur Rize ve Hatayspor karşısında aldığı galibiyetlerle dikkat çekti. Bu iki galibiyet oyuncular üzerinde büyük bir moral etkisi yarattı.

    Oyuncuların kendine üveni geldi. Üzerlerindeki psikolojik baskı kalktı.
    Kayserispor bu motive ile güçlü rakibi Galatasaray karşısında da gayet tabi bir galibiyet alabilir.

    Ancak şunu da unutmamak gerek olası bir rehavet Kayserispor'a al aşağı edebilir. Çaykur Rize ve Hatay galibiyetleri oyuncuları rehavete sokmamalı. Bu büyük bir tehlike.

    Kayserispor 13 Mart Pazar günü saat 19.00'da Kadir Has'ta Galatasaray'ı ağırlayacak.ve bu maçta galip gelirse Kayseri'de ligde ilk kez galip gelmiş olacak ve  tarihe geçecek 

    Galatasaray iki hafta önce Ankaragücü'ne mağlup olmuş bir  takım, yine Kasımpaşa, Konyaspor ve Karagümrük gibi takımlar Galatasaray'a karşı bu sezon galip gelmeyi başarmış takımlar.

    Kayserispor'da bunu başarabilir.
     
    Bu arada Uğur Kulaksız Hoca'yı tebrik etmek gerekiyor. Maşallah'ı var. İnşallah bu galibiyet serileri devam eder ve Kayserispor hak ettiği Süper Lig'de kalır.

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum

    Son Yazılar