• Reklam
Mustafa DURAN

Mustafa DURAN



KAYSERİSPOR'DA YİNE BİR BERNA GÖZBAŞI KLASİĞİ! 20 GÜN ÖNCE TRANSFER EDİLEN OYUNCNUN SÖZLEŞMESİ FESHEDİLDİ!!

31 Ağustos 2021 - 00:01 - Güncelleme: 31 Ağustos 2021 - 00:27

20 GÜN ÖNCE TRANSFER ETTİLER ŞİMDİ SÖZLEŞMESİ FESHEDİLDİ! 

Kayserispor'da şaşırtan kararlar devam ediyor.

Ligin ilk haftasının ardından Yalçın Koşukavak'ın görevine son vererek tepki çeken bir çıkış yapan Kayserispor şimdide Sezon başında daha doğrusu  transferini 20 gün önce kamuoyuna resmi olarak açıkladığı  27 yaşındaki orta saha oyuncusu Ali Karimi'nin sözleşmesini feshetti.

Sezon başında Sapunaru, Wilfried Kanga, Aaron Justin Lennon, Pedro Henrique, Besard Sabovic ile yolları ayıran ve Denis Alibec'i de kiralık gönderen  Kayserispor 6 oyuncu ile daha yollarını ayırdığını duyurdu.

Kayserispor Kulübünden yapılan açıklamada, Zoran Kvrzic ve İranlı futbolcu Ali Karimi , Harrison Manzala, Kevin Luckassen, Daniel Avramovski  ve Yaw Ackah'ın sözleşmelerinin feshedildiği duyuruldu. 

Böyle yöneticilik olmaz. Hakikaten insana gülerler. Berna Başkan'ı bu konuda kimler yönlendiriyor bilinmez ancak sen sezon başında Takıma transfer ettiğin hatta 11 Ağustos'ta resmen ilan ettiğin  bir oyuncuyu henüz hiç maçta dahi görev vermeden sözleşmesini feshedersen adama sebebini de sorarlar..!!

Evet bizde soruyoruz 20 gün önce transfer edilen bir oyuncunun sözleşmesi neden feshedildi, bu ne turşu bu ne lahana..!

Ali Karimi ile ilgili cevap bekleyen sorular:


1 Ali Karimi'yi transfer ettiniz peki bu oyuncunun menajeri kimdi Ali Karimi'nin tranfseri için o menajere ne kadar para ödendi?

2- Ali Karimi'yi illaki birileri tavsiye etti ve öyle transfer edildi. Peki Bu 27 yaşındaki İranlı Forvet oyuncuyu Kayserispor'a kim tavsiye etti?

3- 11 Ağustos'ta Kayserispor Kulübü tarafından transferi resmen kamuoyuna duyurulan Ali Karimi'nin sağlık kontrolleri yapıldı. Peki kim tarafından hangi hastanede yapıldı. ?

4- Ali Karimi'nin sözleşmesi şimdi feshedildi peki hangi şartlarda sözleşmesi feshedildi?

5-Ali Karimi nasıl gönderildi? ne kadar para ödendi ya da 'hele şu an gitsin sonra bakarız'mı denildi yıllık ücreti ödendi mi?

6 -Peşinatı ödendi mi maaşı ödendi mi karşı kulübe ödeme yapıldı mı menajerine ne kadar ödendi ?

Kamu oyu 20 gün önce sözleşme imzalanan Ali Karimi'nin  daha ayağına top değmeden sözleşmesinin feshedilmesiyle birlikte Kayserispor Kulübü ne kadar zarara uğradı uğratıldı.?

Bunun hesabını kim ya da kimler verecek.

Sezonun ilk haftasında Altay maçı yenilgisinin ardından Teknik Direktör Yalçın Koşukavak'ın göndirilmesiyle birlet Koşukavak'a 5 milyon TL sözleşme bedeli ödenmiş öyle gönderilmişti.

Son iki yılda özellikle Berna Gözbaşı dönemiyle birlikte bu ve buna benzer  yanlış tarnsferler ve transfer hataları yapıldı ki bu keyfe keder yanlış hamleler yanlış seçimler yanlış kararların maalesef faturası Kayserispor'a kesiliyor. Ali Karimi olayı tipik bir 'Berna Gözbaşı klasiği' olmuş durumda. 

Geçen sezon alt yapı hocaları hariç 5 teknik adamla çalışan sezon başında ve devre arasında sayısız çöp transferler yapan (Bakın Kayserisopr'da satılan oyunculara hala eski yönetim dönemindeki oyuncular: Berna Gözbaşı'nın 2 yıllık dönem içinde yaptığı 50'ye yakın transfer arasında bir tane satılan bir oyuncu yok) bu hakikaten çok düşündürücü bir durum.. !!

Erol Bedir döneminde 220 milyon borçla devralınan Kayserispor Kulübünün borcu şu an resmiyette 450 milyon TL gayri resmi 600 milyon TL'ye yaklaştığı konuşuluyor ki bu korkunç rakam..

Malesef kaynaklar hoyratça ve bilinçsizce kullanılıyor. 

Doğan Alemdar Transferinden 3.5 milyon Avro, Henrique transferinden 1 miylon Avro, Yukatel'den 2 milyon Avro sponsorluk bedeli yine Erciyes Holding'den 2 milyon Avro sponsorluk bedeli bir de bir işadamından 2 milyon avro destek alındı. Sezon boyunca da yayıncı kuruluştan yaklaşık 80 milyon TL daha kasaya girecek. 

Daha sezon başındaı 100 milyon TL'ye yakın bir kaynak Kayserispor'a aktarılmış durumda. Ancak, böyle saçma sapan transfer politikaları devam ettiği sürece Kayserispor'un malesef ekonomisi düzelmez. borçlar katlanarak artmaya da devam eder. 

Şu anda gayri resmi 600 milyona dayanan borç sezon sonunda 1 milyara yaklaşırsa hiç ama hiç şaşırmayın..!!

Demedi demeyin..


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Son Yazılar