Mustafa DURAN

    Mustafa DURAN



    KAYSERİSPOR'DA RAHATLATAN GALİBİYET!

    28 Ağustos 2022 - 22:54

    Kayserispor evinde Giresunspor'u 3-0 mağlup ederken adeta derin bir de nefes aldı. Çünkü sezona transfer yapamayan tek takım olarak giren Kayserispor mali sıkıntı ile de gündeme gelmeye başlamıştı. Kulüpteki ekonomik buhran oyuncuların performansına da yansımıştı. 

    İlk 3 hafta (Beşiktaş maçı hariç) Başakşehir ve İstanbulspor maçlarında ortaya konan kötü futbolun sebebi de oyuncuların paralarını alamadıklarından kaynaklı olduğu konuşulmaya başlanmıştı..

    İşte Giresun maçı mu minvalde büyük önem taşıyordu.

    Üstelik Kayserispor Kulübü bu karşılaşma öncesi Kadir Has Stadı'na isim sponsoru da bularak sponsorluktan aldıkları yaklaşık 2 milyon doları da da oyunculara dağıtarak zorlu Giresun maçı öncesi olumlu bir hava estirmeyi başardılar. 

    Giresunspor karşısında Onur Bulut, Ramazan Civeler ve Gavranoviç'in olleri ile güçlü rakibi 3-0 mağlup etmeyi başakan Kayserispor ortaya koyduğu etkili futbolu ile de alkış aldı. 

    Rahat bir nefes aldı

     Süper Lig ekiplerinden Kayserispor Kadir Has Stadı'nda konuk ettiği Giresunspor'u 3-0 mağlup etmeyi başardı. Sarı-Kırmızılı ekibe 3 puanı kazandıran goller ise Onur Bulut, Gavranoviç ve Ramazan Civelek'ten geldi. 

    Performansları beğeni topladı

    Kayserispor bu galibiyetle puanını 6'ya çıkartırken Giresunspor ise 4 puan da kaldı.  Geçen hafta deplasmanda Başakşehir'e 2-0 mağlup olan Sarı-Kırmızılı ekip ortaya koyduğu etkili futbol ile de alkış topladı.

    Kayserispor puanın 56'ya çıkartırken +1 averaj ve maç fazlası ile puan cetvelinde de 6. sıraya kadar yükseldi. Giresunspor ise 6 puanda kaldı ve puan cetvelinde +3 averaj ile 10. sıraya geriledi. 

    Kadir Has Stadı'nda oynanan zorlu 90 dakikayı Sarper Barış Saka yönetti.  Barış hoca verdiği kararlarla maçın gidişatını olumsuz yönde etkilemedi başarıl bir maç yönetti diyebiliriz.

    Ligin yeni ekiplerinden  Hakan Keleş'in takımı Giresunspor ise ortaya koyduğu etkiil oyunu ile bence ilerleyen haftalar için olumlu sinyaller verdi. 

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum

    Son Yazılar